Ανακαινίζονται το ΑΤ Διδυμοτείχου και τα ΤΣΦ Κυπρίνου και Ισαακίου

Ανακαινίζονται το ΑΤ Διδυμοτείχου και τα ΤΣΦ Κυπρίνου και Ισαακίου

Την ανακαίνιση τριών κτιρίων που υπάγονται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας ανακοίνωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της εν λόγω Διεύθυνσης Ηλίας Ακίδης.

Πρόκειται για το Αστυνομικό Τμήμα Διδυμοτείχου και τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Κυπρίνου και Ισαακίου.

Το πρόγραμμα στο οποίο έχουν ενταχθεί οι δράσεις αυτές θα εξυγιάνει πάρα πολύ την υπάρχουσα κατάσταση των κτιρίων τα οποία είναι πολλών ετών με πολλά λειτουργικά προβλήματα.

Τις ημέρες αυτές μηχανικοί βρίσκονται στο Διδυμότειχο κάνοντας την κοστολόγηση που απαιτείται ώστε όπως διαβεβαίωσε ο κ Ακιδης οι εργασίες να αρχίσουν άμεσα, όπως υπολογίζεται τον επόμενο μήνα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα γίνουν αλλαγές στην εσωτερική και εξωτερική όψη του κτιρίου όπως αλλαγή κουφωμάτων υδραυλικών , ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων αλλαγή του συστήματος θέρμανσης αλλά και παρεμβάσεις στα κρατητήρια του ΑΤ ώστε να πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής τόσο για τους κρατούμενους όσο και την επιτροπή ελέγχου .

Να σημειωθεί ότι με τις παρεμβάσεις αυτές δεν αποκλείεται το αρχικό σχέδιο περί μεταφοράς και συστέγασης σε έκταση του Δήμου Διδυμοτείχου των υπηρεσιών του ΑΤ Διδυμοτείχου και του ΤΣΦ Ισαακίου.

Ανάλογες παρεμβάσεις θα γίνουν για την ώρα και στα δυο Τμήματα Συνοριοφυλάκων που είναι αρκετά παραμελημένα στον Κυπρίνο και το Ισαάκιο, ενώ το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνεται και η ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας .

Πηγή: ertnews.gr
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό