Αναμένεται η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον Έβρο

Αναμένεται η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον Έβρο

Τις εργασίες κατασκευής των αποτρεπτικών εμποδίων σε αναχώματα του ποταμού Έβρου, πρόκειται να δει από κοντά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αν και δεν έχει κλειδώσει η ακριβής ημερομηνία της μετάβασής του, ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί την περιοχή ακόμη και αυτήν την εβδομάδα, εφόσον το πρόγραμμα του το επιτρέψει.

Μετά την έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, που συγκάλεσε ο ίδιος για τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν, την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν και τη μετάβαση στον Έβρο των υπουργών Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη και των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ και ΕΛΑΣ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλει να έχει προσωπική ενημέρωση την οποία θα λάβει στην περιοχή του Βόρειου Έβρου.

Ήδη το Δ’ΣΣ το οποίο έχει αναλάβει εκτός από το κατασκευαστικό μέρος και την ενίσχυση των συνόρων με στελέχη και οπλίτες, οι οποίοι θα ενισχύσουν το έργο των συνοριοφυλάκων, βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα.

Ο Στρατηγός Διοικητής του σχηματισμού, Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και τον ΑΓΕΣ Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, επισκέπτεται και επιβλέπει σε καθημερινή βάση, τα έργα κατασκευής του φράχτη, ενώ με μια κίνηση ΜΑΤ, ενίσχυσε με καταδρομείς τα βόρεια περάσματα του Ορμενίου και όχι μόνο…

Τα στελέχη του Δ’ΣΣ, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και αξίζουν συγχαρητηρίων.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας όπως διεμείνησαν τόσο ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος καθώς και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, που βρέθηκαν στην περιοχή ”φυλάσσετε πολύ καλά, η κατασκευή είναι ισχυρή, αποτρεπτική για τις παράτυπες ροές και δεν κουνιέται φύλο”.

Πηγή: kranos.gr

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό