Άναψαν τα Χριστουγεννιάτικα φώτα στο σκάφος “Άξιον Εστί” στο Φανάρι Ροδόπης-Από το επίνειο της Κομοτηνής   ξεκίνησε η εορταστική φωταγώγηση

Άναψαν τα Χριστουγεννιάτικα φώτα στο σκάφος “Άξιον Εστί” στο Φανάρι Ροδόπης-Από το επίνειο της Κομοτηνής ξεκίνησε η εορταστική φωταγώγηση

Ο δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης βρέθηκε χθες στον παραθαλάσσιο οικισμό Φαναρίου Ροδόπης όπου και έδωσε το σύνθημα της εορταστικής φωταγώγησης, αυτή τη φορά όμως όχι σε χριστουγεννιάτικο δένδρο, αλλά σε … σκάφος! Σε ανάρτησή του στο FB σημειώνει:
“Η διαδρομή του Δήμου Κομοτηνής στα Χριστουγεννιάτικα μονοπάτια ξεκίνησε σήμερα το βράδυ από το λιμάνι του Φαναρίου όπου ανάψαμε με αρωγούς τις μαθήτριες και τους μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Φαναρίου τα φώτα στο σκάφος του Τάκη Δολιανίτη, «Άξιον Εστί». Παραμονή του Αγίου Νικολάου ξεκινήσαμε τη φωταγώγηση από το επίνειο της Κομοτηνής.
Αρωγοί στην εκδήλωση ήταν η Κοινότητα Φαναρίου και ο πρόεδρος Πέτρος Καραβέτης καθώς επίσης ο Πολιτιστικός  Σύλλογος Φαναρίου που παρασκεύασαν νόστιμα εδέσματα”.
Πηγή+Photos:FB
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό