«Ανάπτυξη δράσεων γυναικείας επιχειρηματικότητας – Επανένταξη – Ενεργοποίηση»

«Ανάπτυξη δράσεων γυναικείας επιχειρηματικότητας – Επανένταξη – Ενεργοποίηση»

Από την Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ.

Δράση δικτύωσης με το Επιμελητήριο Καβάλας

Στο πλαίσιο επιδοτούμενου προγράμματος για την «Ανάπτυξη δράσεων γυναικείας επιχειρηματικότητας – Επανένταξη – Ενεργοποίηση»

Διαδικτυακή δράση δικτύωσης και προβολής με το Επιμελητήριο Καβάλας πραγματοποίησε η Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ.

Η δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάπτυξη δράσεων γυναικείας επιχειρηματικότητας – Επανένταξη – Ενεργοποίηση» με κωδικό ΟΠΣ 5031323, της Ενέργειας 1 «Δράσης Πληροφόρησης, Δημοσιότητας και Προβολής» η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του εγκεκριμένου σχεδίου ΣΒΑΑ Δήμου Δράμας – Ε.Π. «Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης 2014 – 2020». Η συνάντησης έγινε την Τετάρτη5/10/2022 και ώρα 11:00το πρωί. Στόχος ήταν η δικτύωση με την δομή στήριξης επιχειρηματικότητας Kick-iT που υλοποιείται από το Επιμελητήριο Καβάλας μέσω της Πράξης «Δημιουργία Δομών Στήριξης Επιχειρηματικότητας ΕΚΤ» του εγκεκριμένου σχεδίου ΣΒΑΑ Δήμου Καβάλας – Ε.Π. «Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης 2014 – 2020».Το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων ήταν μεγάλο.

Τη συζήτηση προλόγισε η Πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Δράμας – ΣΑΦ κα Αλίκη Τσιαμούρα.

Στη δράση συμμετείχαν εκ μέρους του Επιμελητηρίου Καβάλας η κα Σούζη Μαυρομάτη, διευθύντρια του Επιμελητηρίου Καβάλας καιη κα Βασιλική Ζαφειρία Υψηλάντη, Διευθύντρια της Δομής Kick-iT. Χαιρέτησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Μάρκος Δέμπας. Επίσης συμμετείχαν  ωφελούμενες και  των δύο έργων.

Την συζήτηση άνοιξε η κα Σούζη Μαυρομάτη επισημαίνοντας τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των φορέων για την ανάπτυξη και στήριξη της επιχειρηματικότητας στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ανέπτυξε τις δράσεις του Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιχειρήσεων, του οποίου μέλος είναι το επιμελητήριο Καβάλας, τονίζοντας τους λόγους για τους οποίους είναι σημαντική η ένταξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο Δίκτυο.Όπως διευκρίνισε η κ. Μαυρομάτη:«ως  επιμελητήριο είμαστε περισσότερο στην προώθηση των επιχειρήσεων στο εξωτερικό και κυρίως για την μεταφορά τεχνογνωσίας».

Στην συνέχεια, πήρε τον λόγο η κα Βασιλική Ζαφειρία Υψηλάντη, η οποία μίλησε για τη δομή στήριξης επιχειρηματικότητας Kick-iT, έκανε απολογισμό του έργου της δομής, αναφέρθηκε στους ωφελούμενους που συμμετείχαν στο έργο τα προηγούμενα χρόνια και παρουσίασε δύο επιχειρήσεις που δημιουργήθηκαν. Ωφελούμενες του προγράμματος και της δομής  Kick-iT περιέγραψαν την εμπειρία τους και υπογράμμισαν τα οφέλη που αποκόμισαν από τα έργα.

Τέλος, απευθύνθηκε ανοικτή πρόσκληση για την 28η KAVALA EXPO, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 10 Οκτωβρίου 2022 στη Νέα Καρβάλη Καβάλας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:https://www.dlu.gr

Ή επικοινωνήστε μαζί μας:  ΕΝΩΣΗ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ – Σ.Α.Φ.

Τηλέφωνο: 2521046062

Διεύθυνση: ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 114, ΔΡΑΜΑ, ΤΚ. 66131

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό