Αναστασία – «Αμαρτίες» | To viral τραγούδι του Tik Tok μόλις κυκλοφόρησε – Δείτε το συγκινητικό βίντεο στο YouTube

Αναστασία – «Αμαρτίες» | To viral τραγούδι του Tik Tok μόλις κυκλοφόρησε – Δείτε το συγκινητικό βίντεο στο YouTube

Αναστασία – Αμαρτίες 

To viral τραγούδι του Tik Tok μόλις κυκλοφόρησε ! 

Το hottest track των τελευταίων εβδομάδων ανήκει στην Αναστασία, και φέρει τον τίτλο «Αμαρτίες».

Η 18χρονη Αναστασία και το ντεμπούτο single της έγιναν viral μέσα από τη δημοφιλή πλατφόρμα του Tik Tok, με ένα βίντεο μόλις 19 δευτερολέπτων. Ήταν όμως αρκετά, σε συνδυασμό με τη γνήσια λαϊκή φωνή της, για να καταφέρουν να κερδίσουν το κοινό και να κάνουν τις «Αμαρτίες» το Νο1 Trend μέσα σε ελάχιστες μέρες, με τον κόσμο να αναπαράγει τον επίσημο ήχο του τραγουδιού πάνω από 14.000 φορές, να δημιουργεί τα δικά του covers και remixes και να έχει χαρίσει στο ακυκλοφόρητο τραγούδι πάνω από14.000.000 προβολές στο Tik Tok hashtag.

Οι «Αμαρτίες» είναι πλέον εδώ, κυκλοφορούν από την νεοσύστατη Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Companyκαι αναμένεται να σπάσουν κάθε ρεκόρ για πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα άκρως δυναμικό κινηματογραφικό βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου. Ένα βίντεο κλιπ μέσα από το οποίο η Αναστασία προβαίνει σε μια σπουδαία και συγκινητική κίνηση, στηρίζοντας το κίνημα #MeToo και περνώντας το μήνυμα ότι «Η κακοποίηση είναι έγκλημα, όχι δικαιολογία».

Τη μουσική και τους στίχους στις «Αμαρτίες» υπογράφουν οι Daphne Lawrence & Γιώργος Καλογεράκος.

Executive Producer: Mike Stathakis

Δείτε το official video του «Αμαρτίες» στο YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=oYZAD77weAY

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό