Ανατροπές στο φινάλε της σειράς για τα ζευγάρια της “Γης της ελιάς”- Πότε ολοκληρώνεται το α’ μέρος της σεζόν

Ανατροπές στο φινάλε της σειράς για τα ζευγάρια της “Γης της ελιάς”- Πότε ολοκληρώνεται το α’ μέρος της σεζόν

Γεμάτο ανατροπές αναμένεται το φινάλε της σεζόν για τα ζευγάρια της που ζουν στη «Γη της ελιάς».

Χωρισμοί, επανασυνδέσεις, απιστίες αλλά και νέοι έρωτες δίνουν την «πάσα» για τις εξελίξεις που αναμένονται συναρπαστικές από τη νέα χρονιά. Την Πέμπτη στις 21 Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται το πρώτο μέρος της σεζόν του γ’ κύκλου και μας αφήνει για δύο εβδομάδες με πολλές απορίες και αγωνία.

ΙΟΥΛΙΑ & ΣΤΑΘΗΣ: Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ!

Παρότι η Ιουλία τού έχει ανακοινώσει ότι περιμένει το παιδί τους και ότι θα ήθελε να γίνουν μια κανονική οικογένεια, ο Στάθης δεν της αφήνει περιθώρια επανασύνδεσης. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν την αγαπάει ή ότι δεν θέλει να γίνουν οικογένεια. Αλλά ο Στάθης έχει στο μυαλό του ένα σχέδιο, που δεν είναι άλλο από το να φτάσει κοινωνικά και οικονομικά στο επίπεδο της Ιουλίας. Ηδη έχει αγοράσει δύο κτήματα και πηγαίνει πολύ καλά. Στόχος του λοιπόν είναι να φτιάξει τις σχέσεις της Ιουλίας με την Αριάδνη, αλλά και να γίνει οικονομικά δυνατός όπως και η Ιουλία, ώστε να μπορούν πλέον να είναι μαζί χωρίς να μειονεκτεί ο ίδιος σε τίποτα. Μάλιστα, το πρώτο βήμα το κάνει όταν αποφασίζει να της δείξει μπροστά σε όλους ότι είναι ο μεγάλος του έρωτας. Την τελευταία μέρα της μετάδοσης της σειράς για το 2023, η Ιουλία κάνει μια ξαφνική εμφάνιση στη μουσική βραδιά του Πότη και της Αννας στο καφενείο. Εκεί ο Στάθης της αφιερώνει ένα ερωτικό τραγούδι γεμάτο νόημα.

ΙΣΙΔΩΡΟΣ & ΑΜΑΛΙΑ: ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ

Μια ακόμη αυθαίρετη κίνηση της Αμαλίας φέρνει τα πάνω-κάτω στο σπίτι των Βρεττάκων. Ο Ισίδωρος μαθαίνει τελευταίος τι έχει συμβεί και γίνεται έξαλλος μαζί της. Την επιπλήττει για την πρωτοβουλία της να απαντάει στα email του σαν να είναι ο ίδιος και μάλιστα κρυφά, αλλά αποφασίζει να την καλύψει στο συμβούλιο μπροστά στον Μάνο και την Αθηνά. Στο μεταξύ, εκτός των άλλων, και η Ιουλία είναι εκνευρισμένη μαζί της και με μεγάλη αυστηρότητα κάνει μια κουβέντα στην Αμαλία σχετικό με τα email που έστελνε εξ ονόματος του Ισίδωρου, αλλά εκείνη εξακολουθεί να δικαιολογεί την πράξη της. Ολα αυτά τα γεγονότα που έχουν συμβεί με την Αμαλία σε επαγγελματικό αλλά και οικογενειακό επίπεδο, έχουν φέρει τον Ισίδωρο σε μια κατάσταση που είναι πολύ παγωμένος απέναντι στη γυναίκα του. Ωστόσο, αυτή την φορά δεν δείχνει διατεθειμένος να αφήσει πίσω αυτό το γεγονός και αποφασίζει να την παρατήσει και να φύγει στην Αγγλία χωρίς να της πει τίποτα.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ & ΦΙΛΙΠΠΟΣ: Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΕΙ…

Από τη στιγμή που η Βασιλική έμαθε για την Αριάδνη, αλλάζει εντελώς συμπεριφορά. Ολοι της λένε να δώσει μια ευκαιρία στην αδελφή της, όμως εκείνη δεν ακούει τίποτα. Η Αρετή για μια ακόμα φορά έχει χειραγωγήσει τη Βασιλική. Οσο όμως οι μέρες περνάνε, τόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα, καθώς η Βασιλική εξακολουθεί να αποφεύγει την αδελφή της, γεγονός που αρχίζει να ενοχλεί τον Φίλιππο. Εκείνος της δίνει το παράδειγμα το δικό του με την Ειρήνη και το πόσο διαφορετικά το είχε αντιμετωπίσει, αφού εκείνος από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την αδελφή του κι ας μην το ήξερε η ίδια. Ομως, η Βασιλική δείχνει ότι βάζει τον εγωισμό της πάνω απ’ όλα. Η σχέση του ζευγαριού αρχίζει να κλονίζεται και η Βασιλική βλέπει ένα πολύ άσχημο όνειρο που φοβάται πως είναι κι αυτό προφητικό. Και τελικά οι φόβοι της βγαίνουν αληθινοί. Ο Φίλιππος είναι αγανακτισμένος μαζί της και μετά από έναν γερό καβγά, το ζευγάρι χωρίζει. Η Βασιλική φεύγει από το σπίτι και ο Φίλιππος δεν θέλει να την ξαναδεί. Η χρονιά θα τους βρει χωρισμένους, αλλά για πόσο;

ΚΟΥΡΑΚΟΣ & ΔΗΜΗΤΡΑ: ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ… ΕΡΩΤΑ!

Ο Κουρόκος έχει κάνει το πρώτο βήμα και έχει εξομολογηθεί τη σχέση του με τη Δήμητρα στον Ορέστη, ενώ η αστυνόμος έχει σχεδόν μετακομίσει στο σπίτι του. Την ίδια στιγμή, ο Βαγιάκος βάζει μπρος το σχέδιο εξόντωσής τους. Πηγαίνει και καρφώνει τη σχέση του Κουράκου και της Δήμητρας στην Ανωτέρα ισχυριζόμενος ότι ο αστυνόμος μεροληπτεί υπέρ της συντρόφου του. Οταν μαθαίνουν για τη συγκεκριμένη ανώνυμη καταγγελία εις βάρος τους, ο Κουρόκος και η Δήμητρα προσπαθούν να είναι πιο προσεκτικοί και να μη δίνουν αφορμές για σχόλια. Ετσι, παρότι είχαν αποφασίσει να συνεχίσουν κανονικά, οι συνθήκες τους αναγκάζουν να εξακολουθούν να κρατούν κρυφή τη σχέση τους. Φυσικά ο Βαγιάκος με τον Δημοσθένη δεν τα παρατάνε και σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα για να τους υπονομεύσουν. Την ίδια στιγμή όμως ο Κουρόκος λέει στη Δήμητρα ότι έχει κουραστεί από το «κρυφτό» και ότι είναι έτοιμος να μιλήσει στην Ανωτέρα.

ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ & ΧΑΙΔΩ: ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΞΑΝΑ ΚΟΝΤΑ

0 χωρισμός τους έπεσε σαν βόμβα. Και οι δύο υποφέρουν μακριά ο ένας από τον άλλο. Ο Λυκούργος δεν μπορεί να χωρέσει μαζί την αγάπη με τη συνείδηση. Η Χάιδω δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη. 0 πόνος της είναι μεγάλος και με την έλευση της Λουκίας προστέθηκε και η ζήλια. Η Χάιδω παθαίνει ρήξη ανευρύσματος και μπαίνει στο νοσοκομείο. Η ζωή της κινδυνεύει και στο πλευρό της βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο Λυκούργος. Καταρρακωμένος από τον φόβο ότι μπορεί να τη χάσει, από τις τύψεις ότι μπορεί να φταίει αυτός και από τη διαπίστωση ότι τίποτα δεν είναι πιο πάνω από την αγάπη και την ίδια τη ζωή, αποφασίζει να μείνει για πάντα με τη Χάιδω και να μην χωρίσουν ποτέ.

ΑΡΙΑΔΝΗ & ΧΡΗΣΤΟΣ: ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΓΑΠΗ & ΑΔΙΕΞΟΔΟ

Ο Χρήστος και η Αριάδνη συνεχίζουν να είναι τρελά ερωτευμένοι και παρά τις τύψεις που έχουν, δεν μπορούν να αντισταθούν και για μια ακόμη φορά ενδίδουν στο παράνομο πάθοε τους. Η σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ τους δείχνει να είναι πολύ δυνατή και λίγο αργότερα συναντιούνται αλλά για μια ακόμα φορά σε έναν ξενώνα και κάνουν έρωτα. Στα μεταξύ, ο Στάθης καταλαβαίνει πως η κόρη του είναι ερωτευμένη με κάποιον και της κάνει μια κουβέντα, αλλά δεν καταφέρνει να της πάρει λέξη. Ωστόσο, λανθασμένα θεωρεί πως η Αριάδνη γλυκοκοιτάζει τον Ορέστη αλλά δεν του το παραδέχεται. Κι ενώ το παράνομο ζευγάρι παλεύει με τα αισθήματά του και το πάθος τους, η Αφροδίτη δεν έχει καταλάβει το παραμικρό. Ετσι, όταν η Αριάδνη συναντά τυχαία την Αφροδίτη με τον Χρήστο, η αμηχανία της είναι μεγάλη. Αργότερα, η γιατρός, ανίδεη, προτείνει στον Χρήστο να την καλέσουν στο σπίτι τους. Ο Χρήστος επίσης από την πλευρά του αισθάνεται εγκλωβισμένος και κάποια στιγμή δεν αντέχει και εξομολογείται στην Ισμήνη και τον Κωνσταντινο ότι ο γάμος του δεν πηγαίνει καλά, γιατί είναι ερωτευμένος με άλλη

ΑΡΕΤΗ & ΤΑΣΟΣ: ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ

Να που η Χρυσούλα βγήκε αληθινή. Αυτό σκέφτεται η Αρετή όταν έρχεται κοντά με τον Τάσο τον φούρναρη. Μια επίσκεψή του στο μαγαζί θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή της Αρετής και στο πρόσωπο του Τάσου θα ξαναζήσει και πάλι τον έρωτα. Λίγο πριν τελειώσει η σ’ σεζόν της σειράς, η Αρετή περνάει ένα όμορφο βράδυ με τον Τάσο τον φούρναρη. Αυτή η βραδιά είναι μόνο η αρχή, καθώς το πάθος όλο και φουντώνει και ο Τάσος αρπάζει την Αρετή και της δίνει ένα μεγάλο φιλί

Πηγή tv24

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό