Αναβλήθηκε για άλλη μια φορά η απόφαση για Αγροτικό Αστέρα, Πανδραμαϊκό, Ορφέα Ξάνθης, Αρη Αβάτου, Αλεξανδρούπολη… Πιθανότητα για άνοδο στην Α’ Εθνική ομάδα της Θράκης !

Αναβλήθηκε για άλλη μια φορά η απόφαση για Αγροτικό Αστέρα, Πανδραμαϊκό, Ορφέα Ξάνθης, Αρη Αβάτου, Αλεξανδρούπολη… Πιθανότητα για άνοδο στην Α’ Εθνική ομάδα της Θράκης !

Ούτε στη προχθεσινή Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ελήφθη απόφαση για την υπόθεση που αφορά Αγροτικό Αστέρα, Πανδραμαϊκό και εσχάτως Ηρακλή Λάρισας, αναφορικά με το ποια από αυτές τις ομάδες θα ανέλθει στην Super League 2.

Η υπόθεση θα επανασυζητηθεί την προσεχή Τρίτη. «Παρότι φάνηκε να υπάρχει συμφωνία ώστε να μην ανέβει στη SL2 ο Αγρ. Αστέρας, αλλά ο Ηρακλής Λάρισας, υπήρξαν μέλη της ΕΕ που επέμεναν να κερδίσει κατηγορία ως 31ος και ο Πανδραμαϊκός», αποκαλύπτει ο Κυριάκος Θωμαΐδης στο dikisports.

Ωστόσο, η διοργανώτρια αρχή της SL2 παραμένει ανένδοτη, καθώς η προκήρυξη του πρωταθλήματος καθορίζει των αριθμό των ομάδων (30). Ηδη Ηλιουπολη και Ρουφ θεωρείται δεδομένο οτι θα καλύψουν τις θεσεις που αφήνουν κενές η Ξάνθη και ο Εργοτέλης, αλλά υπάρχει άλλη μια θέση που διεκδικείται.

Αυτή είναι μια από τις τέσσερις που προβλέπονταν για άνοδο απο την Γ’ Εθνική, από τα μπαράζ ανόδου. Με βάση τις ισορροπίες που δείχνουν να διαμορφώνονται και παρα τη βεβαβιότητα που διατυπωνόταν την περασμένη εβδομάδα, ο Αγροτικός ΔΕΝ θα ανέβει στην SL2 και πιθανότατα ούτε ο Πανδραμαϊκός.

Το γεγονός αυτό προκαλεί ντόμινο και στην ουρά. Αν μείνουν στην Γ’ Εθνική και ο Αγροτικός και ο Πανδραμαϊκός, περιορίζονται οι θέσεις και ενδεχομένως μείνει μόνο ο Ορφέας Ξάνθης που έκανε προσφυγή και κέρδισε, όχι όμως και οι άλλες ομάδες. Από την άλλη αν γίνει αυτό δεκτό, είναι σα να γίνεται δεκτό το μητρώο.

 

Πιθανότητα να ανέβει στην Α’ Εθνική ομάδα της Θράκης

Και μέσα σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η ένσταση που κέρδισε ομάδα της β’ Εθνικής – σε νότιο όμιλο λόγω του Μητρώου και θα ανέβει στην Α’ κατηγορία και έτσι υπάρχει το ενδεχόμενο (θα εξαρτηθεί από την απόφαση της επιτροπής και αυτό την προσεχή Τρίτη) να ανέβουν στην Α’ Εθνική στους δύο ομίλους (Βορράς και Νότος) όχι μια αλλά δύο ομάδες…!

Κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στον α’ όμιλο της Β’ Εθνικής που συμμετείχε η Ροδόπη 87 εάν και εφόσον δεν δεχτεί η ομάδα Λέοντες Θεσσαλονίκης (ο Κιλκισιακός παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα) η ομάδα που θα πάρει την άνοδο μαζί με τον Βόλο στην Α΄ Εθνική να είναι η ομάδα της Κομοτηνής… Τώρα αν στην Ροδόπη 87 αποφασίσουν ότι δεν θέλουν την άνοδο τότε σειρά έχουν τα Γρεβενά και ακολουθούν οι Σέρρες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό