Αναβολή 15 ημερών για ΓΑΣ Κομοτηνή, Λεύκιππο, Ασπίδα και Αρίωνα Ξάνθης! Οι αγώνες που αναβάλλονται

Αναβολή 15 ημερών για ΓΑΣ Κομοτηνή, Λεύκιππο, Ασπίδα και Αρίωνα Ξάνθης! Οι αγώνες που αναβάλλονται

Τουλάχιστον 15 μέρες θα καθυστερήσει το πρώτο τζάμπολ για τις ομάδες της Θράκης στα Εθνικά πρωταθλήματα όπως όλα δείχνουν, με την μετάλλαξη όμικρον να έχει χτυπήσει και τον αθλητισμό σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Η ΕΟΚ μετά από τηλεδιάσκεψη με τις ομάδες αποφάσισε να διακόψει τα πρωταθλήματα που βρίσκονται υπό την αιγίδα της για 15 μέρες. Δεν θα διεξαχθούν αγώνες στην Α2 Ανδρών, στη Β’ Εθνική για τον Λεύκιππο Ξάνθης και τον ΓΑΣ Κομοτηνή και στη Γ’ Εθνική για τον Αρίωνα και την Ασπίδα Ξάνθης. Επίσης «λουκέτο» θα επιβληθεί και στην Α1 και Α2 Γυναικών που συμμετέχει η Ασπίδα Ξάνθης μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου.

Αν όλα πάνε καλά τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν πάλι στις 15 Ιανουαρίου. Αν η έξαρση της πανδημίας συνεχιστεί, δεν αποκλείεται να αποφασιστούν νέα μέτρα και μικρή παράταση. Πάντως στόχος όλων των διοργανωτών είναι να να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν κανονικά όλα τα πρωταθλήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα υπάρξει μετάθεση των αγώνων στα πρωταθλήματα των ομάδων της Θράκης. Για την Β’ Εθνική, ο Λεύκιππος Ξάνθης αντιμετώπιζε τη ΧΑΝΘ εντός έδρας στις 9/1, ενώ ο ΓΑΣ Κομοτηνή υποδεχόταν τον Ερμή Λαγκαδά για την 13η αγωνιστική.

Για την Γ’ Εθνική ο Αρίων Ξάνθης υποδεχόταν τον ΚΑΟ Δράμας και η Ασπίδα Ξάνθης έπαιζε μέσα στη Σταυρούπολη για την 9η αγωνιστική, ενώ το Γυναικείο τμήμα της Ασπίδας Ξάνθης υποδεχόταν τους Πάνθηρες Καβάλας για την 11η αγωνιστική.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό