Ανδραβίδα: Αναζητείται ο βασικός ύποπτος για την τετραπλή δολοφονία της οικογένειας

Ανδραβίδα: Αναζητείται ο βασικός ύποπτος για την τετραπλή δολοφονία της οικογένειας

Ανθρωποκυνηγητό για την εύρεση του δράστη της τετραπλής δολοφονίας της οικογένειας στην Ανδραβίδα έχει εξαπολύσει η Αστυνομία. Οι αρχές έχουν «κλειδώσει» από χθες στον βασικό ύποπτο, στο σπίτι του οποίου έγινε έρευνα και βρέθηκαν όπλα.

Στο στόχαστρο των Αρχών είναι ένας 57χρονος τον οποίοι περιγράφουν οι κάτοικοι ως ιδιαίτερα μοναχικό τύπο που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Ως άνθρωπο που δεν του άρεσαν οι κοινωνικές συναναστροφές. Που απέφευγε τους συμπολίτες του, αρκετοί εκ των οποίων τον φοβούνταν λόγω της ακραίας συμπεριφοράς του.

Φέρεται μάλιστα ο ίδιος να είχε οικονομικές διαφορές με το ζευγάρι για τα ενοίκια, αφού ήταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Ακόμα περισσότερο φως σχετικά με την ώρα και τις συνθήκες που δολοφονήθηκαν ο 32χρονος άνδρας, η 28χρονη σύζυγός του και τα δύο παιδιά τους ηλικίας ενός και δύο ετών, αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής που θα γίνει σήμερα. Οι τέσσερις σοροί παρέμειναν στο σπίτι που έγινε η στυγερή τετραπλή δολοφονία μέχρι χθες το μεσημέρι και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Οι Αρχές επικεντρώνονται στο συγκεκριμένο άτομο, αφού έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που υπάρχουν σε μαγαζιά και οικίες, κοντά στο διαμέρισμα που διέμενε το ζευγάρι με τα τρία ανήλικα παιδιά.

 

Πηγή: patrisnews.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό