Ανδραβίδα: Επέμεινε ο δράστης στο «δε θυμάμαι» για τα παιδιά κατά την απολογία του

Ανδραβίδα: Επέμεινε ο δράστης στο «δε θυμάμαι» για τα παιδιά κατά την απολογία του

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του, ο 60χρονος ο οποίος την περασμένη Τετάρτη, σκότωσε το ζευγάρι και τα δύο παιδιά τους, 1,5 και 2,5 ετών στην Ανδραβίδα.

Ανακριτής και εισαγγελέας, ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση, κι έτσι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος πήρε  τον δρόμο για τις φυλακές.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, η οποία κράτησε περίπου 4,5 ώρες παραδέχθηκε για ακόμη μια φορά ότι σκότωσε το ζευγάρι, εξακολούθησε όμως να ισχυρίζεται πως δεν θυμάται τίποτα για τα παιδιά.

«Ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι», φέρεται να είπε ο δράστης στον ανακριτή, σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν να διαπράξει το αποτρόπαιο έγκλημα. Ο ίδιος υποστήριξε ότι το ζευγάρι, δημιουργούσε προβλήματα στην μητέρα του, η οποία διαμένει ακριβώς πάνω από το σπίτι που έγινε το φονικό.

«Πήγα στο σπίτι τους, μαλώσαμε. Κατά τη διάρκεια της πάλης βρεθήκαμε στο υπνοδωμάτιο, όπου έβγαλα το όπλο και τους πυροβόλησα». Παρά τις επίμονες ερωτήσεις του ανακριτή για το τι συνέβη με τα παιδιά, ο δράστης συνέχισε να λέει διαρκώς, πως δεν θυμάται.

Στην ερώτηση, γιατί γύρισε πίσω στο σπίτι του, στην Ανδραβίδα, ο 60χρονος απάντησε πως δεν το έκανε για να πάρει χρήματα, ή για κάποιον άλλο λόγο, αλλά για να ταΐσει τον σκύλο του, ενώ για το όπλο του φόνου, ανέφερε πως ήταν κειμήλιο από τον πατέρα του.

usay.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό