Ανδρουλάκης: Θα προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές και θα είμαι σύντομα στη Βουλή

Ανδρουλάκης: Θα προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές και θα είμαι σύντομα στη Βουλή

Μιλώντας για τη ρωσοοουκρανική κρίση και την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο κ. Ανδρουλάκης τάχθηκε ενάντια, σημειώνοντας πως “εμείς αξιακά, όπου υπάρχει καταπάτηση κράτους δικαίου και διεθνούς δικαίου και παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, είμαστε απέναντι. Ο Πούτιν δείχνει αναθεωρητική αντίληψη για τα θέματα της περιοχής, βασιζόμενος σε ένα παρελθόν. Τα ίδια λέει και ο Ερντογάν. Αν είμαστε έτοιμοι να ζητήσουμε αλληλεγγύη κάποια στιγμή, πρέπει και να δίνουμε αλληλεγγύη”.

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε και για τη δημοσκοπική άνοδο που παρουσιάζει το ΚΙΝΑΛ, τονίζοντας ότι “εγώ δεν πολιτεύομαι με μεζούρα, πολιτεύομαι αξιακά. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θέλουν την δική μας παράταξη ως αποκούμπι. Τα πράγματα έχουν αλλάξει […] Εγώ έχω 3 στόχους: να έχουμε 10-15 σημεία μεγάλων πολιτικών αλλαγών σε βασικούς τομείς, στους θεσμούς, την οικονομία, το κοινωνικό κράτος, να έχω ένα σύγχρονο ανθρώπινο δυναμικό, ανανεωμένο, που θα το εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός για να κάνει το πρόγραμμα μας πράξη και να πετύχουμε ανατροπή των συσχετισμών και της σημερινής παθογένειας της χώρας”, ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης και υπογράμμισε πως εάν οι δημοσκοπήσεις επιβεβαιωθούν θα έχουμε δύο ηττημένα κόμματα.

Όπως ανέφερε, “το δίλημμα μετά την πρώτη Κυριακή των εκλογών δεν θα είναι εάν θα πάνε κάποιοι με τη Νέα Δημοκρατία ή τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι εάν θα πάνε με τους νικητές ή τους ηττημένους και εμείς θα είμαστε οι νικητές. Αν θα ακολουθήσουν οι ηττημένοι το πρόγραμμα των νικητών, αυτό είναι το ζήτημα”.

“Το θέμα είναι το αποτέλεσμα στις εθνικές εκλογές. Η ΝΔ συνεχώς συσσωρεύει αποτυχίες και ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι εναλλακτική. Σε αυτό το περιβάλλον έχουμε μια μεγάλη και ιστορική ευκαιρία: να αναταχθεί η δημοκρατική παράταξη και να δώσει λύσεις στον ελληνικό λαό. Πιστεύω ότι θα γίνουμε και κυβέρνηση”, συμπλήρωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Τέλος, εκτίμησε πως θα προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά “θα είμαι σύντομα και στην Βουλή. Από ότι βλέπω τα γεγονότα θα τρέξουν…”.

news247.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό