Ανίκα Εκίνα: η Γερμανίδα πυροσβέστης που βάζει φωτιά στην πίστα με το σαξόφωνό της -δεν δίνει μάχη  μόνο με τις φλόγες

Ανίκα Εκίνα: η Γερμανίδα πυροσβέστης που βάζει φωτιά στην πίστα με το σαξόφωνό της -δεν δίνει μάχη μόνο με τις φλόγες

Η Ανίκα Εκίνα, 36 ετών – η οποία εργάζεται στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σώμα Σχοσαζεμπέρκ στο Σλέσβιχ-Χολστέιν – μόλις κέρδισε τον τίτλο της «πιο καυτής πυροσβέστη της Γερμανίας».

Η Εκίνα έχει κάνει τον κόσμο να ζεσταθεί με τις καυτές φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram της, και οι ακόλουθοί της ξεπερνούν τους 1,6 εκατομμύρια στον επίσημο λογαριασμό της, αναφέρει η New York Post.

Η 36χρονη δεν δίνει μάχη μόνο με τις φλόγες, αλλά μπορεί επίσης να βάλει φωτιά στην πίστα καθώς παίζει σαξόφωνο

Πρόσφατα κέρδισε το βραβείο Venus για ένα σόλο της στο σαξόφωνο στη Νο. 1 ερωτική έκθεση της Γερμανίας. Όπως αποκάλυψε είχε σχέδια να κάνει περιοδείες με το μουσικό της σχήμα, ωστόσο δεν πρόλαβε λόγω της πανδημίας.

«Έχω ήδη ηχογραφήσει μερικά τραγούδια και ήθελα να ξεκινήσω ως σαξοφωνίστρια, αλλά μετά ήρθε ο κορονοϊός», δήλωσε στο Jam Press και προσθέτει: «Θα κάνω περιοδεία με σαξόφωνό μου τον επόμενο χρόνο. Σε πάρτι στην Ίμπιζα, σε κλαμπ, ο κόσμος μπορεί επίσης να με κλείσει για εκδηλώσεις. Έχουμε ήδη πολλές προτάσεις».

Παρά το γεγονός ότι είναι ένα ανερχόμενο αστέρι στη μουσική, η Εκίνα έχει ορκιστεί: «Φυσικά, θα παραμείνω πιστή στην πυροσβεστική!»

Εν τω μεταξύ, αρκετοί από τους followers της στο Instagram της ευχήθηκαν καλή τύχη στην καριέρα της.

«Παίζεις σπουδαίο σαξόφωνο καλή τύχη» είπε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος συνέχισε: «Ουάου, σούπερ σέξι». «Ουάου, πάλι ώρα για σαξόφωνο, οπότε καλή διασκέδαση».

Πηγή: in.gr


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό