Ανοικτή Εκδήλωση για το πόρισμα της διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη

Ανοικτή Εκδήλωση για το πόρισμα της διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στην πορεία προς το 3ο Συνέδριο, οφείλει να παρουσιάσει τις ρεαλιστικές και πλήρως επεξεργασμένες προτάσεις του στην κοινή γνώμη και στους παραγωγικούς φορείς.

Με τις θέσεις μας επιχειρούμε να οικοδομήσουμε τις αναγκαίες προοδευτικές κοινωνικές και πολιτικές συμμαχίες ώστε μαζί με την τοπική κοινωνία να ανατρέψουμε την κυβέρνηση της Ν.Δ και να οδηγήσουμε την περιοχή της Θράκης, αλλά και συνολικά της περιφέρειας ΑΜΘ, σε ένα ελπιδοφόρο και βιώσιμο μέλλον.
Γι’αυτό το λόγο οι Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Ροδόπης και Ξάνθης, διοργανώνουν από κοινού εκδήλωση σχετικά με την πρόταση μας στο πόρισμα της “Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη”.

Θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν οι θέσεις μας για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 11 Μαρτίου στις 7.30μμ με εισηγητές τους

  • Γιώργο Κατρούγκαλο– αντιπρόεδρο της Διακομματικής Επιτροπής για την Θράκη και Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βορειου Τομέα Αθηνών, Συνταγματολόγο, Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και πρώην Υπουργό Εξωτερικών.
  • Λόη Λαμπριανίδη– μέλος της συγγραφικής ομάδας του Πορίσματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Καθηγητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, και πρώην Γενικό Γραμματέα Στρατηγικών & Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Στην ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση καλούνται να συμμετέχουν φορείς της περιοχής (τοπική αυτοδιοίκηση, επιμελητήρια κλπ).

Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Συλλιγαρδάκης.

 

ΣΥΡΙΖΑ ΡΟΔΟΠΗΣ is inviting you to a scheduled Zoom meeting.Topic: ΘΕΣΕΙΣ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ
Time: Mar 11, 2022 07:30 PM Athens

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/86980710519?pwd=ZE41Mmd4dmVZZE9uZ2tidXRIMlNOUT09

Meeting ID: 869 8071 0519
Passcode: 511352

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό