Ανώτατα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον δήμαρχο Κομοτηνής μια μέρα μετά τη μεγάλη αναμέτρηση του δικεφάλου με τη Μαρσέιγ

Ανώτατα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον δήμαρχο Κομοτηνής μια μέρα μετά τη μεγάλη αναμέτρηση του δικεφάλου με τη Μαρσέιγ

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνοδευόμενη από μέλη της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής τον δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη στο γραφείο του (λίγες ώρες μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι του δικεφάλου με την Μαρσέιγ και τον άδοξο αποκλεισμό του από τα ημιτελικά του Conference League).

 

Οι δυο πλευρές συζήτησαν την ανάγκη να ενημερώνονται οι γονείς για τις προληπτικές εξετάσεις που απαιτούνται για τα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ευάγγελος Χρυσοχόου (Νο2 μετά τον Μάκη Γκαγκάτση), ο διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ Κωνσταντίνος Τεπελίδης και από την ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ο πρόεδρος Βαγγέλης Χατζητολούσης και οι υπεύθυνοι της ακαδημίας Δημήτρης Παγωνίδης και Ανέστης Σπυριάδης.

 

Μια μέρα πιο πριν, στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης όπου έχει την έδρα της η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, έλαβε χώρα εκδήλωση η οποία απευθύνεται σε παιδιά της Ακαδημίας ηλικίας 10-15 ετών.  Η εκδήλωση έγινε μέσα από τη συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την ακαδημία του ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή, τo KIDS SAVE LIVES και τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Αφορά την εκπαίδευση πάνω στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση την οποία αναλαμβάνει το KIDS SAVE LIVES.

 

Για την ανάγκη ο αθλητισμός να γίνεται σε ένα ασφαλές περιβάλλον για τους αθλούμενους και τη φροντίδα που δείχνει ο Δήμος Κομοτηνής για τη βελτίωση των υπαρχουσών αθλητικών εγκαταστάσεων  μίλησε ο δήμαρχος Γιάννης Γκαράνης, με την παραίνεση προς τους  γονείς να φροντίζουν την υγεία των παιδιών τους γιατί «η πρόληψη είναι καλύτερη της θεραπείας και στον αθλητισμό».

 

«Μέσα από τη συγκεκριμένη συνεργασία εκφράζεται το κοινωνικό ενδιαφέρον της διοίκησης της ομάδας. H ακαδημία της Κομοτηνής είναι μέρος του  PAOK Network. Μέσω του PAOK Action εκφράζουμε την κοινωνική ευθύνη της Ομάδας με σκοπό να ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά και τους γονείς τους απέναντι στην ανάγκη να φροντίζουν την υγεία τους, ειδικά στον τομέα της πρόληψης» δήλωσε ο Χρυσοχόου, τονίζοντας ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι χαρά.

 

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Παγωνίδης μετέφερε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η σημαντική αυτή δράση ξεκινάει από την Κομοτηνή, αποδεικνύοντας το πολύ καλό πλαίσιο συνεργασίας που επικρατεί εδώ και χρόνια.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό