Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ ΑΜΘ επισκέφθηκε τον Υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ ΑΜΘ επισκέφθηκε τον Υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ

Tην  Τρίτη 21 Μαΐου 2024, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, πραγματοποίησε στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. θεσμική – εθιμοτυπική συνάντηση με τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ Πασχάλη. Η αντιπροσωπεία απαρτίζονταν από τον Πρόεδρο της Ένωσής μας ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ Άγγελο και τον Β ́ Αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗ Αναστάσιο.
Στο πλαίσιο της καθ’ολα εποικοδομητικής συζήτησης, έγινε ειδική μνεία των θεμάτων που απασχολούν την τρέχουσα περίοδο το συνδικάτο μας σε θεσμικό, οικονομικό και ασφαλιστικό επίπεδο. Ακολούθως, τέθηκαν και τα ειδικότερα ζητήματα αστυνομικής φύσεως της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, με έμφαση στην ουσιαστική και έμπρακτη αναγνώριση του υψίστης εθνικής σημασίας αγώνα των αστυνομικών μας για την καταπολέμηση των κυκλωμάτων διακίνησης μεταναστών, καθώς και για τη γενικότερη διασφάλιση της τάξης, ασφάλειας και κοινωνικής ειρήνης των πολιτών.
Ο κ. Υπαρχηγός, που έλκει την καταγωγή του από περιοχή της περιφέρειάς μας την οποία έχει υπηρετήσει από θέσεις ευθύνης, κατέχει πλήρη επιχειρησιακή και επιτελική εμπειρία των ιδιαίτερων θεμάτων και είναι γνώστης των προβλημάτων που απασχολούν το προσωπικό του Σώματος στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη. Επ’ ευκαιρία, για ακόμη μια φορά εξέφρασε την ισχυρή του βούληση για επίλυση αυτών
σε βραχυπρόθεσμο ή μακροπρόθεσμο ορίζοντα, σύμφωνα και με τις προτεραιότητες του Αρχηγείου, ενώ συνάμα δήλωσε ότι επιθυμεί την αρμονική συνεργασία με την Ένωσή μας αλλά και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις γενικότερα, ως δημοκρατική προϋπόθεση για την επιτυχή εκπλήρωση της αποστολής του Σώματος.
Τέλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΑΜΘ  και ο Β’ Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α., επέδωσαν στον κ. Υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. τιμητική πλακέτα, με το έμβλημα της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό