
«Αντώνης Γραβάνης: «Προχωράμε στη δημιουργία βιβλιοθηκών σε σχολεία με τη συνδρομή μαθητών και εκπαιδευτικών»
Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, κ. Αντώνης Γραβάνης, για την παραλαβή παιδικών βιβλίων, στα πλαίσια τηςχριστουγεννιάτικης δράσης συλλογής παιδικών εκπαιδευτικών βιβλίων, η οποία διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Παράρτημα Ροδόπης), τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής), και με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης.
Παρόν ήταν ο Διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής, κ. Γεώργιος Γούλας, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, κα Σαραφίδου Αικατερίνη, και η εκπρόσωπος του ΕΒΕΡ στον ΣΕΓΕ και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής, κα Άννα Τουμπαλίδου.
Τα παιδιά, με μεγάλη χαρά παρέδωσαν τα βιβλία στον κ. Γραβάνη, ο οποίος τους μίλησε για τη σημασία της προσφοράς των βιβλίων και για το στόχο του Επιμελητηρίου για τη δημιουργία νέων δανειστικών βιβλιοθηκών σε σχολεία που παρουσιάζουν ανάγκες.