Αντρόγυνο σκοτώθηκε σε τροχαίο στην εθνική Πατρών – Πύργου αφήνοντας πίσω τους 3 παιδιά

Αντρόγυνο σκοτώθηκε σε τροχαίο στην εθνική Πατρών – Πύργου αφήνοντας πίσω τους 3 παιδιά

Αποκαταστάθηκε, μετά τις 8.30 το βράδυ της Τρίτης, η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, μετά το δυστύχημα με τους δύο νεκρούς που σημειώθηκε το πρωί.

Στις 8:20 δόθηκαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, μετά από μια μαραθώνια επιχείρηση ανάσυρσης της νταλίκας που είχε διπλώσει στο οδόστρωμα.

Ένα ζευγάρι από την Αμαλιάδα, γονείς 3 παιδιών, ήταν τα θύματα του τροχαίου που σημειώθηκε στο 14 χιλιόμετρο στο ύψος των Τσουκαλέικων.

Τραγωδία στην άσφαλτο: Αντρόγυνο σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Πατρών – Πύργου
Η μοίρα έπαιξε τραγικό παιχνίδι σε έναν οδηγό φορτηγού από την Αμαλιάδα, ο οποίος σήμερα το πρωί, εκτελώντας το καθημερινό του δρομολόγιο ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, με θύματα δύο συντοπίτες του.

Πιο συγκεκριμένα, το φορτηγό, το οποίο οδηγούσε, και στο οποίο κουβαλούσε σταφίδα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, δίπλωσε στην άσφαλτο.

Εκείνη τη στιγμή ΙΧΕ, που κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση, δεν πρόλαβε να σταματήσει και καρφώθηκε στην καρότσα του φορτηγού.

Στο ΙΧΕ, επέβαιναν ένας άνδρας και μια γυναίκα από την Αμαλιάδα, οι οποίοι δυστυχώς, υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Σύμφωνα με το tempo24.news.πρόκειται για τον 54χρονο Θεόφιλο Κ. και τη σύζυγό του Ελένη Κ., 45 ετών. Το ζευγάρι διατηρούσε καφέ στην Αμαλιάδα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό