Απ’ ευθείας πτήσεις από Αλεξανδρούπολη για Ηράκλειο, Ρόδο το καλοκαίρι, σχεδιάζει η Aegean

Απ’ ευθείας πτήσεις από Αλεξανδρούπολη για Ηράκλειο, Ρόδο το καλοκαίρι, σχεδιάζει η Aegean

Απ’ ευθείας πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης για το Ηράκλειο της Κρήτης και τη Ρόδο σκέφτεται να δρομολογήσει αυτό το καλοκαίρι η εταιρεία Αegean airlines.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news, αυτός τουλάχιστον είναι ο προγραμματισμός των ανθρώπων της Αegean η οποία συνδέει αεροπορικά το “Δημόκριτος” Αλεξανδρούπολης με την Αθήνα.

Προφανώς από τις έρευνες αγοράς που έχουν κάνει οι αρμόδιοι της εταιρείας και συγκριτικά στοιχεία που συγκέντρωσαν θα έχουν διαπιστώσει ενδιαφέρον για τη χρησιμοποίηση απ’ ευθείας πτήσης που να συνδέει την Κρήτη και το αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” του Ηρακλείου με αυτό της Αλεξανδρούπολης, αλλά και το αντίστοιχο της Ρόδου. Τα δύο αυτά νησιά έχουν  τεράστια τουριστική κίνηση το καλοκαίρι, προφανώς και θέλουν να επισκεφθούν και πάρα πολλοί όχι μόνο Εβρίτες αλλά γενικότερα Θρακιώτες, για να μην πούμε ακόμα και Τούρκοι από τις κοντινές στα σύνορα περιοχές ή και Βούλγαροι.

Πότε θα ξεκινήσουν ακριβώς τα δρομολόγια και για ποιους μήνες, δεν καταφέραμε να το πληροφορηθούμε, αλλά εκείνο που καταφέραμε και μάθαμε, είναι ότι πραγματικά Αegean εξετάζει πραγματικά και πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο αυτό

Να θυμίσουμε απλά ότι υπάρχει μία απ’ ευθείας πτήση από και προς την Αλεξανδρούπολη από την Σητεία της Κρήτης,την η οποία καλύπτει Sky express και είναι ένα δρομολόγιο επιδοτούμενο από το Kράτος.

Evros-News

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό