Απάντηση Γιάννη Γκαράνη στα «σχόλια» Γραβάνη για τα σχολεία!

Απάντηση Γιάννη Γκαράνη στα «σχόλια» Γραβάνη για τα σχολεία!

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Σύμπραξη Προοπτικής», Αντώνης Γραβάνης, ανακάλυψε ξαφνικά ζητήματα πλημμελούς συντήρησης των σχολικών μονάδων του Δήμου μας, εστιάζοντας σε δύο μόνο σχολεία και μετατρέποντας σε πολιτική τοποθέτηση της παράταξής του τις προηγηθείσες δημόσιες ανακοινώσεις φίλων και συνοδοιπόρων!

Εδώ και δύο χρόνια δε νοιάστηκε καθόλου για τον τιτάνιο αγώνα της Δημοτικής Αρχής να καλύψει τις τεράστιες ανάγκες των δεκάδων σχολικών μας κτηρίων με τα πενιχρά οικονομικά μέσα που μας παρέχει το κράτος. Έργο ενός εκατομμυρίου ευρώ για τη συντήρηση των διδακτηρίων μας δημοπρατεί ο Δήμος, εκ των οποίων μόλις τα 333.385 ευρώ μας δίνει η Πολιτεία για μια υποχρέωση δική της, καθώς η εκπαίδευση ανήκει σ’ αυτήν.

Ουδέποτε νοιάστηκε να προβάλλει και να αξιοποιήσει την κομματική του ταυτότητα και τις προσβάσεις στην Κυβέρνηση που αυτή ενδεχομένως συνεπάγεται, προκειμένου να βοηθήσει ουσιαστικά και καίρια στη διεκδίκηση περισσότερων  κονδυλίων.

Η Δημοτική Αρχή και οι λιγοστοί υπάλληλοι των υπηρεσιών μας καταβάλλουν αγώνα δρόμου κάθε χρόνο για να μπορέσουμε να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες των σχολικών μας μονάδων. Οι παραλείψεις σίγουρα υπάρχουν, αλλά κι αυτές με τη σύμπραξη των εκπαιδευτικών και των τεχνικών μας υπηρεσιών καλύπτονται καθ’ όλην τη διάρκεια του χρόνου.

Αφού το ενδιαφέρον του κ. Γραβάνη είναι τόσο μεγάλο, αναμένουμε τις επόμενες κινήσεις του στην κατεύθυνση της παρέμβασής του στην Κυβέρνηση, ούτως ώστε να κερδίσουν τα σχολεία μας μεγαλύτερα και επαρκέστερα κονδύλια, για να καλύψουν τις αυξημένες τους ανάγκες.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό