Απάντηση του προέδρου του ΑΚΚΕΛ στον βουλευτή Έβρου που χαρακτηρίζει ανόητους όσους αντιδρούν στην επέκταση της δομής στο ΚΥΤ Φυλακίου

Απάντηση του προέδρου του ΑΚΚΕΛ στον βουλευτή Έβρου που χαρακτηρίζει ανόητους όσους αντιδρούν στην επέκταση της δομής στο ΚΥΤ Φυλακίου

Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, Βάκης Τσιομπανίδης, έδωσε την ακόλουθη απάντηση σε δηλώσεις βουλευτή Έβρου εναντίον όσων αντιδρούν στην επέκταση του ΚΥΤ-ΠΡΟΚΕΚΑ στην περιοχή Φυλακίου Ορεστιάδας:

«Βουλευτής του Έβρου λέει ανόητους όλους όσους αντιδρούμε στην επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου !!! Και αρχίζει το παραμύθι με τα νούμερα (ξέρουν καλά τα νούμερα). Λοιπόν ακούστε προσεχτικά γιατί το παραμύθι έχει μεγάλο δράκο και είναι επικίνδυνος, δεν με ενδιαφέρει κανένα νούμερο, με ενδιαφέρει να μην γίνει ουδεμία επέκταση της δομής και καμία δημιουργία νέας. Νούμερα δεν μου λένε απολύτως τίποτα. Προς τι τα 33 στρέμματα επέκταση, τα 4 κτίρια των 500 τμ και τα πολλά εκατομμύρια αν δεν υπάρχει αύξηση της χωρητικότητας της δομής; Αν επιτρέψουμε να στηθεί μια τεράστια πολιτεία, όχι 200 άτομα και 300 που λένε Μηταράκης- Θεοδωρικάκος αλλά σε 33 στρέμματα μπορούν να χωρέσουν και 20.000.

ROME, ITALY – FEBRUARY 15: Evangelos Tsiobanidis takes part at the presentation of the leaders of new group for the Five-star movement for the upcoming European election, on February 15, 2018 in Rome, Italy. (Photo by Antonio Masiello/Getty Images)

Ανόητοι λοιπόν για τον βουλευτή οι πολίτες που δεν πιστεύουν ούτε λέξη από τον ίδιο, τον φίλο του Μηταράκη, Θεοδωρικάκο, τον πρωθυπουργό του αλλά και τα γαλάζια αυτοδιοικητικά στελέχη. Ανόητοι όσοι αντιδράσαμε στην επέκταση της δομής, ένα αντεθνικό σχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη που θέλει να εγκαταστήσει χιλιάδες Ταλιμπάν στις πλάτες του Ελληνικού στρατού, στα σύνορα του Έβρου. Η μόνη ανοησία κύριε βολευτά είναι που ο λαός αυτής της περιοχής σας εμπιστεύτηκε και προδώσατε την εμπιστοσύνη του. Προσωπική μου εκτίμηση πως Μηταράκης και Θεοδωρικάκος παίζουν με τους Εβρίτες το παιχνίδι του καλού και του κακού μπάτσου και εσείς ως “λαγός”, γνωρίζοντας πως αρχίζουν οι εργασίες μιας τεράστιας “φαραωνικής” υπερδομής, βγήκατε να πανηγυρίζετε μια δήθεν νίκη της κοινωνίας του Έβρου, ώστε να σταματήσετε κάθε αντίδραση όταν ξεκινήσουν οι εργασίες. Έχετε την εντύπωση πως είστε πονηρός και θα κοροϊδέψετε τους “ιθαγενείς” Εβρίτες με γαλάζια καθρεφτάκια.

Εμείς δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα κατά όχι μόνο της αύξησης της χωρητικότητας, που ποτέ άλλωστε δεν υπήρξε αίτημα των Εβριτών, αλλά κάθε επέκτασης πλην του χώρου που θα χρειαστεί για τον βιολογικό καθαρισμό.

Αν σας αφήσουμε να μας κοροϊδέψετε ακόμη μια φορά και να εφησυχάσουμε βασιζόμενοι στις καλές προθέσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη πως θα γίνει η υπερδομή αλλά δεν θα γίνει αύξηση της χωρητικότητας, τότε το παιχνίδι θα είναι χαμένο και για το Φυλάκιο, και για την Ορεστιάδα, και για τον Έβρο και για την Ελλάδα.

Επειδή το αίτημα μας για μη επέκταση της δομής δεν δικαιώθηκε ποτέ, επειδή σε λίγο ξεκινάει η κατασκευή υπερδομής που στα 33,5 στρέμματα θα μπορεί να φιλοξενήσει και 20.000 ανθρώπους, εμείς παραμένουμε σε ετοιμότητα έως ότου σταματήσουμε τα ανθελληνικά σχέδια Μηταράκη-Μητσοτάκη και αν νομίζουν κάποιοι πως επειδή έχουν τους τσανταρμάδες μπορεί να νικήσουν, τους πληροφορώ πως σύσσωμος ο λαός του Έβρου θα είμαστε εκεί και φωνή λαού, οργή Θεού. Εκεί στη ΝΔ να το ξέρετε αν σπείρετε θύελλες θα θερίσετε καταιγίδες.

 Οφείλουμε στα παιδιά μας και στο μέλλον του τόπου μας, στην πατρίδα να αγωνιστούμε μέχρι να σταματήσει το έκτρωμα Μητσοτάκη μια για πάντα».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό