«…απαράδεκτη κατάσταση του οδοστρώματος και επικινδυνότητα του δρόμου που οδηγεί στην Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονα στον Πρίνο Θάσου»

«…απαράδεκτη κατάσταση του οδοστρώματος και επικινδυνότητα του δρόμου που οδηγεί στην Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονα στον Πρίνο Θάσου»

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ: κ. Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου

            κ. Περιφερειάρχη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: επικεφαλής Παρατάξεων ΠΣ

ΘΕΜΑ: Για την «απαράδεκτη κατάσταση του οδοστρώματος και την επικινδυνότητα τουδρόμου που οδηγεί στην Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονα στον Πρίνο Θάσου»

Οδρόμος που οδηγεί στην Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονα στον Πρίνο έχει υποστεί εκτεταμένες καταστροφές στα πρανή του, η άσφαλτος έχει σπάσει σε αρκετά σημεία και είναι πολύ επικίνδυνος για την Οδική Ασφάλεια. Η επικινδυνότητα μεγαλώνει ιδιαίτερα το Καλοκαίρι αφού αρκετοί τουρίστες (που δεν γνωρίζουν τον δρόμο) επισκέπτονται την Ιερά Μονή. Θεωρούμαι ότι είναι ”Επείγον” να γίνει ”Άμεσα Επέμβαση για να Επισκευασθούν οι Ζημιές γιατικινδυνευουν και τα Εργα που εχουν γινει μεχρι τωρα.

Με βάση τα παραπάνω Επερωτάται ο κ. Περιφερειάρχηςσε ποιες ενέργειες θα προβεί ώστε:

– Να γίνουν όλες οι άμεσες απαραίτητες παρεμβάσεις για την επισκευή του οδοστρώματος;

  • Να γίνει η απαραίτητη τεχνική μελέτη για τις αιτίες των προβλημάτων στο τμήμα αυτό και να σχεδιαστούν χωρίς καθυστερήσεις οι όποιες ολοκληρωμένες παρεμβάσεις είναι ενδεδειγμένες;

Επισυνάπτουμε πρόσφατες φωτογραφίες.

Για τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

Μιχαηλίδης Σιδέρης

Στεφανίδης Γιάννης

Συμεωνίδης Θεόδωρος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό