Από την Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. Διανομή δεμάτων ΤΕΒΑ σε 34 ωφελούμενους με “DriveThrough”

Από την Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. Διανομή δεμάτων ΤΕΒΑ σε 34 ωφελούμενους με “DriveThrough”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η τρίτη διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από την Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 10 Οκτωβρίου,  τριάντα τέσσερις δικαιούχοι έλαβαν τα τρόφιμά τους από το γήπεδο Κραχτίδη όπου έγινε και η τρίτη διανομή για το 2023.Οι δικαιούχοι παρέλαβαν σημαντικές ποσότητες τροφίμων αναλογικά με τα μέλη της οικογένειας (συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας, αλεύρι, βόειο και χοιρινό κρέας, γάλα εβαπορέ, ελαιόλαδο, ζάχαρη, ρύζι, ζυμαρικά, φακές, φασόλια,μήλα)  καθώς, επίσης, και προϊόντα καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής (καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, οδοντόκρεμα, σαμπουάν, σκόνη για πλύσιμο ρούχων, υγρό πιάτων) ώστε να καλύψουν πρώτες ανάγκες τους.

Για την αποφυγή συνωστισμού και τήρησης των μέτρων αποτροπής εξάπλωσης των ιώσεων, στη διαδικασία διανομής, εφαρμόστηκε και αυτή τη φορά η μέθοδος “DriveThrough” , κατά την οποία οι δικαιούχοι εξυπηρετήθηκαν πλήρως και δίχως να αποβιβάζονται από το όχημα τους μόνο με την επίδειξη Ταυτότητας και ΑΜΚΑ .

Το Πρόγραμμα ΤΕΒΑ υλοποιείται μέσω Κοινωνικών Συμπράξεων και οι ωφελούμενοι επιλέγονται σύμφωνα με εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια. Η Ένωση Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας είναι εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Αλληλεγγύη στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας. Το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) υποστηρίζει τη διανομή τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών, συνδυάζεται με συνοδευτικά μέτρα, τα οποία συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων και υλοποιείται στο σύνολο της χώρας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό