Αποχώρησε από το Ιφτάρ στη Λευκόπετρα ο βουλευτής Ξάνθης του ΚΙΝΑΛ Μπουρχάν Μπαράν όταν αναρτήθηκε η Τουρκική σημαία

Αποχώρησε από το Ιφτάρ στη Λευκόπετρα ο βουλευτής Ξάνθης του ΚΙΝΑΛ Μπουρχάν Μπαράν όταν αναρτήθηκε η Τουρκική σημαία

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι μέχρι τις 21 Απριλίου το Τσεσμέ θα αποπλεύσει για να κάνει έρευνες , χωρίς να προσδιορίζει την περιοχή που θα πλεύσει. Την ίδια ώρα τα tourkikanea.gr φέρνουν στη δημοσιότητα όσα γίνονται στη Θράκη από το τουρκικό προξενείο, όχι απλά με την ανοχή αλλά και τη συμμετοχή βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου!

Γράφουν:

Η ανάρτηση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής λέει : «Μετείχαμε στο ιφτάρ που οργάνωσε στο χωριό Λευκόπετρα η μουφτεία Ξάνθης. Στην εκδήλωση αυτή που τελέστηκε με μεγάλη συμμετοχή, συναντήθηκαν με τους ομογενείς μας ο κύριος Οκτάι Γιλμάζ-δήμαρχος του Γιλντιρίμ και ο βουλευτής Προύσας κύριος Οσμάν Μεστέν».

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε σε εκδήλωση ΕΓΧΩΡΙΟΥ φορέα ανηρτημένη μια ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ…

Κάτω ακριβώς από την σημαία διακρίνεται ο βουλευτής ΚΙΝΑΛ Μπουρχάν Μπαράν. Όρθιος είναι ο ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ. Τέρμα δεξιά ο πρόξενος Ομέρογλου και δίπλα του ο ψευδομουφτής Ξάνθης Μέτε.

 

Η απάντηση του βουλευτή Ξάνθης του ΚΙΝΑΛ Μπουρχάν Μπαράν

Στο πλαίσιο της θρησκευτικής μουσουλμανικής εορτής του Ραμαζανιού παραβρέθηκα χθες έπειτα από πρόσκληση στο Ιφτάρ, στο δείπνο που παραδοσιακά παρατίθεται.

Η πρόσκληση ήταν από τον Δήμο Γιλντιρίμ Προύσας και κατά τη διάρκεια του δείπνου όπως αποτυπώνεται και από την φωτογραφία, την οποία παραθέτω, δεν υπάρχει καμία σημαία της γείτονος χώρας.

Αυτό συνέβη ξαφνικά, όπως με ενημέρωσαν εκ των υστέρων οι συνεργάτες του πολιτικού μου γραφείου στην Ξάνθη που ήταν παρόντες, κατά τη λήξη της προσευχής χωρίς καμία ενημέρωσή μου για μια τέτοιου είδους ενέργεια. Μετά το συμβάν μάλιστα αποχώρησα.

Η πορεία μου ως Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου έως τώρα έχει αποδείξει ότι καταβάλω τα μέγιστα στο να είμαι αρωγός της αρμονίας και της ειρηνικής συνύπαρξής μας στην Ξάνθη.

Δεν θα επιτρέψω προβοκατόρικες ενέργειες που ως στόχο έχουν μόνο να πλήξουν το κύρος και την πολιτική μου σταδιοδρομία υπό το πρίσμα του δόλου και της ρατσιστικής προκατάληψης εναντίον εμού και του κόμματος το οποίο εκπροσωπώ.

EnaNews

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό