Αποφάσεις του Δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν

Αποφάσεις του Δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν

Ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, ανακοινώνει ότι έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

  1. Ζητά από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ιάσμου να διατάξει κατεπείγουσα διοικητική, οικονομική και διαχειριστική έρευνα στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης από την ίδρυση του έως και σήμερα. Ιδίως να διερευνυθούν τυχόν ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες της Χ.Μ. και του Ι.Μ. και ελλείψει εξειδικευμένου προσωπικού στο νομικό πρόσωπο και στην κεντρική υπηρεσία του δήμου, να ανατεθεί ο έλεγχος αυτός, στην Δικηγόρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, κα. Αγγελική Κατσή και στον Οικονομολόγο – Λογιστή, κ. Σταμάτιο Κιουτσούκη. Σε περίπτωση διαπίστωσης αδικημάτων να διαβιβαστούν αρμοδίως τα πορίσματα της έρευνας.
  2. Προχώρησε στη καταγγελία σύμβασης του Ι.Π., εργαζομένου του Δήμου Ιάσμου, λόγω χουντικών και ακροδεξιών (Χ.Α.) φρονημάτων του. Ο εν λόγω ανήκει στο στενό πολιτικό περιβάλλον του Βουλευτή Ροδόπης, κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη.
  3. Προχωρά σε ριζικό και δομικό ανασχηματισμό στις θέσεις του Γενικού Γραμματέα, Ειδικών Συνεργατών και σε περιορισμένο ανασχηματισμό στις θέσεις Αντιδημαρχών και Προέδρων Νομικών Προσώπων. Ο ανασχηματισμός θα ανακοινωθεί στις 30 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη, με ισχύ έως και 31/12/2023.
  4. Επιβάλλει το μέτρο της αναστολής άσκησης καθηκόντων στον εργαζόμενο της υπηρεσίας, Θ.Κ., για λόγους επιτακτικού δημοσίου συμφέροντος. Τον απαλάσσει από θέση οδηγού σε ευαίσθητη κοινωνική δομή, καθώς διαπιστώθηκε να έχει προβεί κατ’ επανάληψη σε κλοπή αγαθών, τα οποία προορίζονταν για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
  5. Διατάσσει Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τον παραπάνω, για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και για την διακρίβωση τέλεσης του πειθαρχικού παραπτώματος της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση, την οποία Ένορκη Διοικητική Εξέταση αναθέτει στην Αναπληρώτρια Διευθύντρια Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιάσμου.
  6. Επειδή ο παραπάνω ανήκει και στις δυνάμεις Εθνοφυλακής, ο Δήμαρχος Ιάσμου θα ενημερώσει εντός της ημέρας προσωπικά τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο για τις δικές του νόμιμες ενέργειες.
  7. Ο Δήμος Ιάσμου και οι δημότες του Δήμου Ιάσμου δεν αξίζουν εργαζομένους κλέφτες κοινωνικών αγαθών και παροχών που προορίζονται σε ασθενέστερους, απόρους και καταβεβλημένους συνανθρώπους μας.
  8. Διακόπτει απόλυτα τη συνεργασία του Δήμου Ιάσμου από 31/12/2022 και στο εφεξής, με τις εταιρείες ΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε. και ΕΚΟ ΜΗΞΙΟΥΔΗΣ.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό