Αποκλεισμός  για τις ομάδες της Κομοτηνής

Αποκλεισμός για τις ομάδες της Κομοτηνής

Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, με τις τέσσερις πρώτες του ομίλου της Θράκης να παίρνουν το εισιτήριο για την β’ φάση.

Καμία ομάδα της Κομοτηνής δεν κατάφερε να τερματίσει στην τετράδα, με το Δημοκρίτειο Κομοτηνής να είναι ο «άτυχος» της υπόθεσης, καθώς τερμάτισε στην 5η θέση κάτω από την Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, έχοντας και το -2 στη βαθμολογία λόγω της μη συμμετοχής στα παιδοεφηβικά πρωταθλήματα, βαθμού που του στέρησαν την πρόκριση.

Ο Αίας Κομοτηνής αν και βρέθηκε στην τετράδα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, με ένα κακό φινάλε και αρκετές ήττες στις λεπτομέρειες έπεσε βαθμολογικά, ενώ η ΑΕ Κομοτηνής τερμάτισε στις τελευταίες θέσεις, έχοντας και αυτή -2 βαθμούς για τον ίδιο λόγο με το Δημοκρίτειο Κομοτηνής.

Στην 1η θέση τερμάτισε η Αγία Βαρβάρα Καβάλας και στην 2η η Θύελλα Φερών, ομάδας που θα συναντήσουν το 4ο και 3ο αντίστοιχα του άλλου ομίλου στις χιαστί διασταυρώσεις με πλεονέκτημα έδρας και στόχο τις δύο νίκες στη σειρά.

Στην 3η και 4η θέση τερμάτισε ο Εθνικός και η Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης και θα αντιμετωπίσουν τον 4ο και 3ο του Δυτικού ομίλου με μειονέκτημα έδρας.

Τα ζευγάρια δεν έχουν διασταυρωθεί ακόμα. Καθώς στον άλλο όμιλο υπάρχουν εξ αναβολής υποχρεώσεις.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό