Απόστολος Ιωάννου : «Απάντηση – ενημέρωση προς τον κ. Βασιλειάδη Μιχάλη»

Απόστολος Ιωάννου : «Απάντηση – ενημέρωση προς τον κ. Βασιλειάδη Μιχάλη»

Θεωρώ ότι το δελτίου τύπου του κ. Βασιλειάδη Μιχάλη περιέχει σημαντικές ανακρίβειες, καθώς:

  1. Αν διάβαζε τα πρακτικά της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 7-2-2022, θα γνώριζε ότι η Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών ψήφισε ομόφωνα την πρότασή του και την ενίσχυσε, εγγράφοντας στον προϋπολογισμό πίστωση 6.000€, για το οποίο ενημερώθηκε ο κ. Βασιλειάδης, ο οποίος όχι μόνο συμφώνησε αλλά και πρότεινε την αύξηση της πίστωσης σε 20.000€ σε επόμενο συμβούλιο. Ψήφισε όμως διαφορετικά στο Δημοτικό Συμβούλιο. Συνεπώς όταν ρωτά “με ποιά πρόταση είναι ο κ. Ιωάννου;”, η απάντηση είναι προφανής: Και με τις δύο. Αν υλοποιηθεί το ψήφισμά του, αυτό δεν πρόκειται να γίνει πριν τελειώσει η χειμερινή περίοδος. Αντίθετα η κοινή πρόταση της Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών και του συνδυασμού Μαζί για τον Τόπο μας, είναι μεν πενιχρή, αλλά άμεσα υλοποιήσιμη και έρχεται να συμπληρώσει τη δική του. Γιατί λοιπόν ο κ. Βασιλειάδης την καταψήφισε; Γιατί έφερε το ψήφισμά σε δύο έκτακτες συνεδριάσεις, ενώ θα μπορούσε να περιμένει μία εβδομάδα; Είναι τόσο σημαντική αυτή η εβδομάδα, μπροστά στους μήνες που θα χρειαστούν προκειμένου να πραγματοποιηθεί (αν πραγματοποιηθεί); Ποιος κάνει “ελιγμό”, όταν στις δύο έκτακτες αυτές συνεδριάσεις, συνδυάζει το ψήφισμά του μαζί με την 1η αναμόρφωση προϋπολογισμού που κατέθεσε η συμπολίτευση, την οποία ο ίδιος υπερψήφισε, αλλά τελικά απορρίφθηκε από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου;
  2. Αν μπορούσε να αποκωδικοποιήσει σωστά το Δελτίου Τύπου της παράταξης μου στις 24-2-2022, θα καταλάβαινε ότι οι υδρευτικές γεωτρήσεις τις οποίες αναζητεί, έγιναν την περίοδο Ιωαννάκη, ο οποίος ήταν Δήμαρχος, εποπτεύων και συντονιστής όλων των ενεργειών των συμβούλων του και είμαι υπερήφανος για τη θητεία του, όπως και όλοι οι τότε συνεργάτες του. Επομένως κατά τη θητεία μου ως Αντιδήμαρχος, έγιναν:

Α. Γεώτρηση υδρευτική στη Διώνη με ανάδοχο τον κ. Ρέστα

Β. Γεώτρηση στην περιοχή οικισμού Πρωτάτου για ύδρευση Σαπών, με ανάδοχο τον κ. Άγγελο  Μάστορα.

Γ. Γεώτρηση στην περιοχή Στάση Εργάνης για υδροδότηση Ξυλαγανής, με ανάδοχο τον κ. Μπακαλίδη.

Κλείνοντας, θέλω να επισημάνω στον κ. Βασιλειάδη δύο πράγματα:

  1. Πολύ όψιμο το ενδιαφέρον του για τον πρώην Δήμαρχο κ. Ιωαννάκη, καθώς στις εκλογές του 2014 αντί να σταθεί δίπλα του όπως έκανα εγώ, μπήκε απέναντί του ως υποψήφιος του κ. Χαριτόπουλου.
  2. Χρήσιμες υπηρεσίες στον τόπο μας προσφέρουμε όταν κάνουμε γόνιμη και εποικοδομητική αντιπολίτευση. Αντίθετα ο κ. Βασιλειάδης επιχειρεί με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα να εντυπωσιάσει και να “μακιγιάρει” τις επιλογές του, οι οποίες δυστυχώς λειτουργούν ως πολιτικό δεκανίκι της διοίκησης του κ. Χαριτόπουλου.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού,

Ιωάννου Απόστολος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό