Αποτελέσματα εκλογών για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Θράκη: Η Ροδόπη έβγαλε πρώτη την Αχτσιόγλου, ο Έβρος και η Ξάνθη ανέδειξαν τον Κασσελάκη

Αποτελέσματα εκλογών για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Θράκη: Η Ροδόπη έβγαλε πρώτη την Αχτσιόγλου, ο Έβρος και η Ξάνθη ανέδειξαν τον Κασσελάκη

Με Δελτίο Τύπου της η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν.Ροδόπης κάνει γνωστά τα αποτελέσματα των εκλογών στο Νομό Ροδόπης για πρόεδρο του κόμματος. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

“Κομοτηνή, 18/09/2023

Τα αποτελέσματα των εκλογών για τη θέση προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Ν.Ροδόπης, μετά από μια μεγάλη συμμετοχή κόσμου και κινητοποίηση της κοινωνίας, έχουν ως εξής:
Ψήφισαν: 700, Άκυρα/Λευκά:20 (2,8%)
ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ 354 (50,6%)
ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ 242 (34,6%)
ΠΑΠΠΑΣ 35 (5,0%)
ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ 5 (0,7%)
ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ 44 (6,3%)
Ευχαριστούμε τα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών που έβγαλαν σε πέρας την εκλογική διαδικασία με άψογο τρόπο.
Ευχαριστούμε και τιμούμε τον κόσμο που ήρθε να ψηφίσει, τόσο τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όσο και τα νέα μέλη που συμμετείχαν χθες με την εγγραφή τούς στην εκλογική διαδικασία.
Την επόμενη Κυριακή 24/9, θα διεξαχθούν επαναληπτικές εκλογές μεταξύ των δύο πρώτων υποψηφίων, Ε.Αχτσιόγλου και Στ.Κασσελάκη, που έλαβαν πανελλαδικά 36,2% και 45,0% αντίστοιχα.
Το πρώτο στοίχημα της Συμμετοχής κερδήθηκε, η κοινωνία απέδειξε πως είναι εδώ, παρακολουθεί και στέλνει πολιτικά μηνύματα τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όσο και στα υπόλοιπα κόμματα. Ο επόμενος στόχος μας είναι να προχωρήσουμε με Ενότητα και να ριζωθεί μέσα στην κοινωνία ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ώστε να μπορέσει ξανά να κυβερνήσει. Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ροδόπης”

Ο Νομός Έβρου έβγαλε πρώτο τον Στέφανο Κασσελάκη με 45,04% και δεύτερη την ΈΦη Αχτσιόγλου που συγκέντρωσε το  36,21% των συνολικών ψήφων.

Ο Νομός Ξάνθης έβγαλε πρώτο επίσης τον Στέφανο Κασσελάκη με 45,1%   και δεύτερη την Έφη Αχτσιόγλου να συγκεντρώνει το 29,5%

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό