Αρκετά παράπόνα για τη νυχτερινή διακοπή ρεύματος στην Ξάνθη

Αρκετά παράπόνα για τη νυχτερινή διακοπή ρεύματος στην Ξάνθη

Χωρίς ρεύμα έμεινε τα ξημερώματα του Σαββάτου ένα μεγάλο τμήμα της Ξάνθης με τους κατοίκους της περιοχής να σπεύδουν να εκφράσουν την έντονη δυσφορία τους.

 

Η παροχή ρεύματος σταμάτησε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα και οι κάτοικοι έμειναν χωρίς ρεύμα για περίπου μία ώρα. Μάλιστα οι περισσότεροι έσπευσαν να στηλιτεύσουν το γεγονός της διακοπής, μία νύχτα με τόσο χαμηλή θερμοκρασία, και να τη συγκρίνουν με τους λογαριασμούς «φωτιά» που καλούνται να πληρώσουν.

«Είμαι σε σπίτι που χρησιμοποιούμε το ρεύμα για θέρμανση, έχω ένα παιδάκι και είμαι έγκυος. Έχουν περάσει πάνω από 20 λεπτά και ακόμη δεν έχει έρθει το ρεύμα. Με τέτοιες θερμοκρασίας είναι πολύ ακραίο κάτι τέτοιο» λέει στο XanthiNea.gr κάτοικος της περιοχής που επισημαίνει ότι λόγω της προχωρημένης ώρας δεν ήταν εφικτό να εντοπιστεί κάποιος αρμόδιος για να διευκρινιστούν οι λόγοι της διακοπής.

«Για σχεδόν μία ώρα δεν έχουμε ρεύμα. Πως θα ζεσταθούμε; Και μετά έρχεται ο λογαριασμός και είναι πέντε σελίδες» σημειώνει άλλος κάτοικοι της περιοχής.

Το ρεύμα επανήλθε μετά από σχεδόν μία ώρα, ωστόσο τα παράπονα των κατοίκων ήταν δεκάδες.

xanthinea.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό