Αρναούτογλου: Προσοχή το βράδυ της Πέμπτης για μπόρες και καταιγίδες

Αρναούτογλου: Προσοχή το βράδυ της Πέμπτης για μπόρες και καταιγίδες

Μπόρες και καταιγίδες θα έχουμε και την Πέμπτη, ενώ σε συγκεκριμένες περιοχές από το βράδυ της ίδιας μέρας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή τόνισε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ειδικότερα, ισχυρά φαινόμενα θα έχουμε το βράδυ από τα δυτικά και κατά πάσα πιθανότητα και στην κεντρική – ανατολική Μακεδονία.

Από το πρωί της Πέμπτης θα έχουμε ηλιοφάνεια σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ στην κεντρική και δυτική Μακεδονία θα έχουμε συννεφιά και δεν αποκλείεται να βρέξει.

Όμως από το μεσημέρι και μετά στα ηπειρωτικά της χώρας θα έχουμε έντονες συννεφιές και στα πολύ ορεινά τμήματα θα έχουμε μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Το βράδυ όμως στα ΒΔ και τα βόρεια και στην κεντρική Μακεδονία θα έχουμε νέα επιδείνωση του καιρού με δυνατές μπόρες και καταιγίδες.

Στην Αττική θα έχουμε το πρωί ηλιοφάνεια και κατά τόπους θα συννεφιάσει το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 21 βαθμούς έως και 32.

Στην Θεσσαλονίκη και την κεντρική Μακεδονία θα έχουμε συννεφιές, το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά θα ξεκινήσουν μπόρες και καταιγίδες. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στα δυτικά, βόρεια και κεντρικά τμήματα της Μακεδονίας λόγω έντονων καταιγίδων. Η θερμοκρασία από 20 έως 30 βαθμούς.

Την Παρασκευή στα βόρεια της Ελλάδας θα έχουμε άστατο καιρό με μπόρες και καταιγίδες όπως σε Δράμα, Καβάλα και Χαλκιδική. Η θερμοκρασία κοντά στους 30-31 στα ηπειρωτικά.

Το Σάββατο ο καιρός θα ανοίξει, ενώ λίγες μπόρες θα έχουμε σε Μαγνησία, Σποράδες έως και τα βόρεια τμήματα του Έβρου. Η θερμοκρασία στους 31 βαθμούς.

Την Κυριακή θα διατηρηθεί ο καλός καιρός, ενώ ίσως το απόγευμα στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας Μακεδονίας ίσως έχουμε κάποιες μπόρες. Η θερμοκρασία στους 31 βαθμούς.

Τη Δευτέρα μεγάλη είναι η πιθανότητα για διάσπαρτες μπόρες σε περιοχές της Μακεδονίας. Η θερμοκρασία στους 31-32 βαθμούς στα ηπειρωτικά.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό