Άρση τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου ζητά η ανακρίτρια

Άρση τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου ζητά η ανακρίτρια

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζεται μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου η ανάκριση για την υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Λίγες ώρες μετά την προφυλάκιση της 33χρονης κατηγορούμενης, η 18η τακτική ζήτησε την άρση του ηλεκτρονικού και τηλεφωνικού απορρήτου της 33χρονης κατηγορούμενης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι της κατηγορουμένης, στην Πάτρα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ κινητά τηλέφωνα τα οποία μπαίνουν πλέον στο «μικροσκόπιο» για να ανακτηθούν τα δεδομένα τους, ακόμη κι αν δεν λειτουργούν πλέον, προκειμένου να αναζητηθούν τα μηνύματα και τηλεφωνικές επικοινωνίες της 33χρονης.

Επιπλέον, στο «στόχαστρο» μπαίνει και η ηλεκτρονική αλληλογραφία της Ρούλας Πισπιρίγκου για να διαπιστωθεί εάν πράγματι έψαχνε, μέσω διαδικτύου, να προμηθευτεί την κεταμίνη την οποία κατηγορείται ότι χορήγησε στην Τζωρτζίνα.

Τόσο η ανακρίτρια όσο και ο εισαγγελέας Γιώργος Πολυκράτης που θα υποβάλει τη σχετική πρόταση στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, θεωρούν πως, μέσα από την άρση, θα καταφέρουν να συνθέσουν τα άγνωστα κομμάτια του «παζλ» τα οποία, ακόμη και μετά την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, παραμένουν σκοτεινά.

Στο πλαίσιο της ανάκρισης, άμεσα αναμένεται να κληθούν για να καταθέσουν ως μάρτυρες γιατροί και νοσηλευτές από το Καραμανδάνειο της Πάτρας, το Ωνάσειο αλλά και το Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» όπου νοσηλεύτηκε η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Επίσης, την πόρτα της ανακρίτριας θα κληθούν να περάσουν για να εξεταστούν πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως και ο εν διαστάσει πλέον σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης, εάν βέβαια δεν εμφανιστεί ο ίδιος αυτοβούλως έως τότε.

newsit.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό