Αυτή η νύχτα μένει: Άγριος τσακωμός Γιώργου – Χρήστου για τα μάτια της Νίτσας

Αυτή η νύχτα μένει: Άγριος τσακωμός Γιώργου – Χρήστου για τα μάτια της Νίτσας

Η νέα ανατρεπτική σειρά του AlphaΑυτή η νύχτα μένει έκανε τη μεγάλη της πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 22:40 και κατάφερε να σαρώσει την τηλεθέαση αλλά και να προκαλέσει μεγάλες ανατροπές με τα όσα παρακολούθησε ο τηλεοπτικό κοινό στο πρώτο επεισόδια.

Πίσω από τους δυνατούς προβολείς, την ψευδαίσθηση του στρας, τον λουλουδοπόλεμο και την ευφορία του αλκοόλ, κρύβονται ανθρώπινες ιστορίες γεμάτες αλήθεια και πόνο. Και μια ηθική που είναι συχνά καθαρότερη από την υποκρισία των ισχυρών και των επιφανών της ημέρας.

Μέσα από το Sportime έχετε διαβάσει ήδη για την υπόθεση της σειράς στην οποία πρωταγωνιστούν οι Στάνκογλου και Μπισμπίκης που μετά την συνύπαρξη τους στις Άγριες Μέλισσες συνεργάζονται και πάλι.

Ένας άγριος τσακωμός θα τους ταράξει όλους, καθώς ο Χρήστος και ο Στρατής συναντιούνται για πρώτη φορά ενώ η Νίτσα μετά την έφοδο της αστυνομίας παλεύει να πείσει τη Ζέτα να φύγουν, εκείνη όμως δεν μπορεί πια να κάνει πίσω, η μοίρα της αρχίζει να δένεται με του Στρατή.

Έπειτα, ο Γιώργης τσακώνεται με τον Χρήστο και παίρνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του, κάτι που τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στη Νίτσα.

Την ίδια στιγμή, Στρατής αντί να βρει λύση στην έφοδο της αστυνομίας, εξαπολύει το θυμό του παντού, προκαλώντας τη Διαμάντω που κάνει τη μεγάλη θυσία βουτώντας σε ένα σβησμένο πια παρελθόν για να σώσει τη Νίκη.

Ακόμη, η η Ζέτα, που ψάχνει λίγες στιγμές ελευθερίας μαλακώνει για μια στιγμή τον Στρατή που χτυπημένος καταλήγει στο νεκροταφείο ενώ η η «κομπανία» περνά στιγμές μεγάλης αγωνίας.

Τέλος, όλη η οικογένεια συγκεντρώνεται σιγά -σιγά, όμως ο Χρήστος προσπαθεί να διαχειριστεί την άφιξη της μητέρας του Βρεττώς, που γνωρίζει πολύ περισσότερα απ’ όσα δείχνει.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Αυτή η νύχτα μένει» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό