Αυτή η νύχτα μένει: Χρήστος και Στέλιος στα μαχαίρια – Η Φωτεινή ξεσπά στην Εύη

Αυτή η νύχτα μένει: Χρήστος και Στέλιος στα μαχαίρια – Η Φωτεινή ξεσπά στην Εύη

Συνταρακτικές αναμένονται οι εξελίξεις στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, η οποία έχει μπει δυναμικά στην prime time ζώνη.

Η σειρά του Alpha δημιουργεί το δικό της φανατικό κοινό που αποτυπώνεται στην τηλεθέαση και οι εξελίξεις που έρχονται αναμένεται να το καθηλώσουν.

Στα επόμενα επεισόδια βλέπουμε τον έρωτα μεταξύ Ζέτας και Στρατή να φουντώνει. Ο Στρατής από την πρώτη στιγμή που αντίκρυσε την νεαρή τραγουδίστρια ένιωσε κάτι διαφορετικό. Παρότι η καρδιά του είναι ακόμη βαθιά πληγωμένη από την απώλεια της Μαρίνας την αισθάνεται να χτυπάει δυνατά ξανά μετά από πολύ καιρό. Νίτσα και Διαμάντω πιάνουν τη Ζέτα στα πράσα.

Η φιλία του Χρήστου και του Στέλιου δοκιμάζεται και περνάει μία βαθιά κρίση, καθώς τα πολιτικά συμφέροντα συγκρούονται με αυτά της χωροφυλακής.

Από την άλλη, η Φωτεινή ξεσπάει στην Εύη και ζητά απελπισμένη τη βοήθειά της, καθώς η εικόνα του απελπισμένου πατέρα της, της ξυπνά μία μνήμη από το παρελθόν.

Η Νίκη έρχεται πιο κοντά στον Στρατή και παίρνει την απόφαση να του φανερώσει τα συναισθήματά της, ωστόσο εκείνος φαίνεται μετά τις πληροφορίες για τη Ζέτα να έχει το ενδιαφέρον του αλλού.

Για όλες τις εξελίξεις από τη σειρά Αυτή η νύχτα μένει και όλες τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε πάντα να τσεκάρετε το mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό