Αυτή η νύχτα μένει: Έτσι «αθωώνεται» ο Μίλτος για τον βιασμό

Αυτή η νύχτα μένει: Έτσι «αθωώνεται» ο Μίλτος για τον βιασμό

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται στη συνέχεια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» με την Ζέτα να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Με την τηλεθέαση να παραμένει σε υψηλά επίπεδα, οι τηλεθεατές δείχνουν καθημερινά το ενδιαφέρον τους για την ιστορία του Alpha από το Αγρίνιο.

Μάλιστα, τα όσα πρόκειται να γίνουν στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να συναρπάσουν ακόμα περισσότερο!

Ο βιασμός της Μυρτώς παίρνει μεγάλες διαστάσεις, καθώς όλοι υποψιάζονται ότι ο Μίλτος θα τη γλιτώσει, χάρη στα μεγάλα μέσα που διαθέτει ο πατέρας του Στέλιος, ως διοικητής του τοπικού τμήματος χωροφυλακής.

Ο Στέλιος λοιπόν μπαίνει στο κελί του Μίλτου, έχοντας πάρει την τελική απόφαση για την υπόθεσή του. Μόνη λύση για να τον βγάλει από τη φυλακή είναι να σκηνοθετήσει απόπειρα αυτοκτονίας, ώστε να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο νοσηλευόμενος και να έχει καλή μεταχείριση και καλή ποινή.

Την ίδια ώρα, ο Πόντικας και ο Σταύρος εγκαταλείπουν το «Όνειρο», αποφασισμένοι να αποδώσουν δικαιοσύνη για το βιασμό της.

Για όλες τις εξελίξεις από τη σειρά Αυτή η νύχτα μένει και τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να επισκεφτείτε το Mediatime.

 

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό