Αυτή η νύχτα μένει: Η Φωτεινή βρίσκει το όπλο της δολοφονίας του Νώντα – Η Βάσω συλλαμβάνεται

Αυτή η νύχτα μένει: Η Φωτεινή βρίσκει το όπλο της δολοφονίας του Νώντα – Η Βάσω συλλαμβάνεται

Η νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» συνεχίζεται συναρπαστικά με τη Φωτεινή να κάνει μία ανακάλυψη που θα φέρει εξελίξεις την ώρα που τηλεθέαση βρίσκεται στα ύψη.

Η αποκάλυψη της Νίτσας για το παρελθόν της Ζέτας έχει αναστατώσει τον Στρατή ενώ και η ίδια η Ζέτα είναι απελπισμένη. Ο Στέλιος ψάχνει τρόπο να παραμείνει στο Αγρίνιο και η Αγλαΐα δε του αποκαλύπτει την αλήθεια για τον Μίλτο.

Ο Χρήστος απειλεί τον Αλέξανδρο να συνεχίσει τη συμφωνία τους και εκείνος αν και φοβάται τον δήμαρχο δεν κάνει πίσω. Βλέποντας τη συντριβή να έρχεται ο Χρήστος καταλήγει στη μητέρα του Βρεττώ και εκεί μιλάνε για πρώτη φορά για το ατύχημα.

Η Βάσω θα πάρει ένα μεγάλο ρίσκο προκειμένου να εκδικηθεί μια ζωή. Όταν η Φωτεινή αναλαμβάνει δράση μαζί με τον Αλέξανδρο, θα μάθει αυτό που δεν έπρεπε ποτέ να μάθει. Ο Μίλτος εμφανίζεται ξανά στο «Όνειρο» και φέρνει αναστάτωση.

Ο Χρήστος ανακαλεί στη μνήμη του το δυστύχημα της Μαρίνας και θυμάται τι ακριβώς έγινε. Στο μεταξύ η χωροφυλακή συλλαμβάνει τη Βάσω χωρίς κανείς να ξέρει κάτι. Η Φωτεινή μοιάζει αποφασισμένη να αφήσει πίσω της τα πάντα, ένα αναπάντεχο εύρημα όμως θα την αφήσει χωρίς ανάσα.

Για όλες τις επερχόμενες εξελίξεις από τη «Νύχτα» και τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να επισκεφτείτε το Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό