Αυτή η νύχτα μένει: Η Νίτσα προσπαθεί να σώσει τη Ζέτα από τον Στρατή

Αυτή η νύχτα μένει: Η Νίτσα προσπαθεί να σώσει τη Ζέτα από τον Στρατή

Η νέα δραματική σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» έχει συγκλονίσει μέχρι στιγμής τους τηλεθεατές οι οποίοι την έχουν αποθεώσει για την εναλλακτική αισθητική της από άλλη δεκαετία.

Αφού σημείωσε εξαιρετικά νούμερα στην τηλεθέαση στα πρώτα της επεισόδια, το στοίχημα πλέον είναι να κρατηθεί ψηλά καθώς το «Μαύρο Ρόδο» αλλά και οι «Παγιδευμένοι» γράφουν επίσης καλά νούμερα.

Στα επόμενα επεισόδια η ιστορία εμβαθύνει κι άλλο και γνωρίζουμε καλύτερα τους χαρακτήρες. Ο Στέλιος συνεχίζει τις εφόδους και στα υπόλοιπα μαγαζιά της πόλης αναστατώνοντας τους πάντες.

Η συνάντησή του με τον Στρατή θα του ξυπνήσει άσχημες αναμνήσεις όμως θα καταφέρει να συγκρατήσει την ηρεμία του για τον άνθρωπο που τον έριξε στο σκοτάδι.

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Η Νίτσα γοητεύεται από τον Στρατή

Ο Στρατής φεύγει και ο Χρήστος καταλαβαίνει γιατί άνοιξε αυτός ο πόλεμος. Μέχρι να βεβαιωθεί όμως στο δρόμο του βρίσκεται η Ζέτα. Μια Ζέτα η οποία δείχνει να έχει γοητευτεί από τον Στρατή.

Η πρώτη που καταλαβαίνει το κόλλημά της είναι η Νίτσα η οποία προσπαθεί να προειδοποιήσει τη φίλη της να μείνει μακριά του καθώς ξέρει τι μπορεί να κάνει.

Τα λόγια της όμως πέφτουν στον αέρα. Η Ζέτα είναι έτοιμη να παραδοθεί στην αγκαλιά του αφεντικού του «Ονείρου» με την έλξη της συνεχώς να μεγαλώνει. Ο χειρότερος εφιάλτης της όμως εμφανίζεται ξανά μπροστά της. Ο Γιάννης Ντόκος, ο άνθρωπος από τον οποίο προσπάθησε να ξεφύγει, έρχεται στο Αγρίνιο.

Mediatime

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό