Αυτή η νύχτα μένει: Η υπόθεση της δραματικής σειράς του ALPHA με Μπισμπίκη – Στάνκογλου

Αυτή η νύχτα μένει: Η υπόθεση της δραματικής σειράς του ALPHA με Μπισμπίκη – Στάνκογλου

Έτοιμος να σαρώσει όλη τη βραδινή ζώνη είναι ο Alpha ο οποίος μας παρουσιάζει για πρώτη φορά σήμερα τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει». Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί σήμερα Δευτέρα 10/10 στις 22:40 μετά το τέλος του Σασμού δημιουργώντας έτσι μία τριάδα «φωτιά» καθώς πριν το Σασμό παίζεται «Ο παράδεισος των κυριών».

Με μία ιστορία ικανή να καθηλώσει το κοινό αλλά και ένα ισχυρό πρωταγωνιστικό καστ με τον Γιάννη Στάνκογλου και το Βασίλη Μπισμπίκη σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, το «Αυτή η νύχτα μένει» δημιουργεί υψηλές προσδοκίες.

Η σειρά μας ταξιδεύει στη νυχτερινή ζωή της δεκαετίας του 80′ και είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή ενώ τη μεταφορά της στην μικρή οθόνη έχει αναλάβει με τη σκηνοθεσία της η Κατερίνα Φιλιώτου.

Αυτή η νύχτα μένει: Η υπόθεση από τα 4 πρώτα επεισόδια

Επεισόδιο 01.

O Χρήστος, ο δήμαρχος μιας επαρχιακής πόλης, ανακαλύπτει πως όσα γνώριζε εδώ και εικοσιπέντε χρόνια για τη ζωή του, για την οικογένειά του, για την γυναίκα του, ήταν ένα ψέμα. Απέναντί του ο άνθρωπος που ευθύνεται για όλα: ο Στρατής Βαρδάρης. Κι ο κόσμος του: ένα σκυλάδικο στη μέση του πουθενά γεμάτο ανθρώπους που φτάνουνε στα όρια την ανθρωπιά, αλλά και την καταστροφή τους. Καθώς η Ζέτα και η Νίτσα έρχονται στο Αγρίνιο, κουβαλώντας τα δικά τους μυστικά, ο πόλεμος μεταξύ τους έχει ήδη ξεκινήσει και όλα παίζονται πια…

Επεισόδιο 02.

Μετά την έξαψη της πρώτης μέρας ο Χρήστος προσπαθεί να μαζέψει τα απόνερα της έκθεσής του… Πρώτος στόχος του ο Στέλιος, που πιέζεται από παντού να κάνει κάτι για τα μαγαζιά… Ο Στρατής από την άλλη παλεύει με τον ίδιο του τον εαυτό και τις μνήμες που τον στοιχειώνουν. Οι δυο τους μοιράζονται μια κοινή ανάμνηση από τη γυναίκα που τους σφράγισε τη ζωή… Η Ζέτα για πρώτη φορά ελπίζει πως η λύτρωση μπορεί να μην είναι μακριά… όμως το ντου της αστυνομίας μέσα στη νύχτα την φέρνει ξανά αντιμέτωπη με την αλήθεια. Ο Στρατής θα πρέπει να κοιτάξει κατάματα εκτός από το παρελθόν του και ένα σκοτεινό παρόν.

Επεισόδιο 03.

O Χρήστος, ενώ όλη η οικογένεια συγκεντρώνεται σιγά -σιγά, προσπαθεί να διαχειριστεί την άφιξη της μητέρας του Βρεττώς, που φαίνεται να γνωρίζει πολύ περισσότερα απ’ όσα δείχνει… ενώ ο Αλέξανδρος, μόνος, γυρνά πίσω στο μέρος όπου έζησε με την αδελφή του… Ο Στρατής από την άλλη αντί να βρει λύση στην έφοδο της αστυνομίας, εξαπολύει το θυμό του παντού, προκαλώντας τη Διαμάντω που κάνει τη μεγάλη θυσία βουτώντας σε ένα σβησμένο πια παρελθόν για να σώσει τη Νίκη…. Μόνο η Ζέτα, που ψάχνει λίγες στιγμές ελευθερίας μαλακώνει για μια στιγμή τον Στρατή που χτυπημένος καταλήγει στο νεκροταφείο. Λίγο πιο κει το κοφτερό βλέμμα του Χρήστου πέφτει επάνω του…

Επεισόδιο 04.

Ο Χρήστος και ο Στρατής συναντιούνται για πρώτη φορά. Η Νίτσα μετά την έφοδο της αστυνομίας παλεύει να πείσει τη Ζέτα να φύγουν, εκείνη όμως δεν μπορεί πια να κάνει πίσω, η μοίρα της αρχίζει να δένεται με του Στρατή. Ο Γιώργης τσακώνεται με τον Χρήστο και παίρνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του… Μία από αυτές τον οδηγεί στη Νίτσα… Ο Χρήστος από την άλλη προσπαθεί να πιέσει τον Στέλιο να κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του για να μπει οριστικά λουκέτο στο μαγαζί του Στρατή. Στο μεταξύ η «κομπανία» περνά στιγμές μεγάλης αγωνίας …Όχι μόνο δεν γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί με το μαγαζί, αλλά ο ίδιος ο Στρατής παραμένει χαμένος… Η μαγική νύχτα που ακολουθεί θα τους αποζημιώσει όλους.

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τα επόμενα επεισόδια του «Αυτή η νύχτα μένει» αλλά και των υπόλοιπων σειρών βρίσκονται στο mediatime.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό