Αυτή η νύχτα μένει: Ο Χρήστος λαδώνει την αστυνομία για να μπει λουκέτο στο μαγαζί του Στρατή

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Χρήστος λαδώνει την αστυνομία για να μπει λουκέτο στο μαγαζί του Στρατή

Η νέα ανατρεπτική σειρά του Alpha, Αυτή η νύχτα μένει αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 22:40 και να σαρώσει την τηλεθέαση και να προκαλέσει μεγάλες ανατροπές με τα όσα θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό στα πρώτα επεισόδια.

Πίσω από τους δυνατούς προβολείς, την ψευδαίσθηση του στρας, τον λουλουδοπόλεμο και την ευφορία του αλκοόλ, κρύβονται ανθρώπινες ιστορίες γεμάτες αλήθεια και πόνο. Και μια ηθική που είναι συχνά καθαρότερη από την υποκρισία των ισχυρών και των επιφανών της ημέρας.

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια αναμένεται να υπάρξουν ανατροπές, καθώς στο προσκήνιο θα βρεθεί ο Χρήστος που λαδώνει την αστυνομία για να μπει λουκέτο στο μαγαζί του Στρατή.

Ο Χρήστος κάνει τα πάντα για να καταστρέψει τον Στρατή και για αυτόν τον λόγο προσπαθεί να λαδώσει τον Στέλιο, τον διοικητή της χωροφυλακής προκειμένου να μπει λουκέτο στο μαγαζί του.

Την ίδια στιγμή, ο Στρατής χτυπημένος καταλήγει στο νεκροταφείο παρότι η Ζέτα κάνει ότι μπορεί για να τον ηρεμήσει. Η Νίτσα μετά την έφοδο της Αστυνομίας προσπαθεί να πείσει τη Ζέτα πως πρέπει να φύγουν από το Αγρίνιο.

Ο Χρήστος και ο Στρατής συναντιούνται για πρώτη φορά και ο δήμαρχος μαθαίνει τα πάντα για την παράνομη σχέση του με την Μαρίνα, έτσι εξαπολύει έναν ανελέητο πόλεμο εναντίον του.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Αυτή η νύχτα μένει» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό