Αυτή η νύχτα μένει: Ο Χρήστος βάζει τέλος στον Στέλιο για να τον εκδικηθεί

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Χρήστος βάζει τέλος στον Στέλιο για να τον εκδικηθεί

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται στη συνέχεια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» με τον Χρήστο να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Με την τηλεθέαση να παραμένει σε υψηλά επίπεδα, οι τηλεθεατές δείχνουν καθημερινά το ενδιαφέρον τους για την ιστορία του Χρήστου και του Στρατή στο Αγρίνιο. Ένα Αγρίνιο το οποίο έχει ως πιο ισχυρούς άνδρες τον Χρήστο και τον Στέλιο, τον διοικητή της χωροφυλακής.

Οι δυο τους το τελευταίο διάστημα έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους προκειμένου να βρουν στοιχεία εναντίον του και να τον συλλάβουν. Αυτό δε θα αργήσει να συμβεί μέσω ενός περιστατικού στο μαγαζί του. Όταν ο Στέλιος ανακοινώσει τη σύλληψη του Στρατή ο Χρήστος θα ενθουσιαστεί για τη πρώτη του μικρή νίκη όμως αυτό δε του φτάνει.

Ο αστυνόμος δε θα μείνει όμως μόνο εκεί και θα μιλήσει και στον Χρήστο για τις σκέψεις του. Ο Χρήστος τότε εξοργίζεται θεωρώντας προδότη τον διοικητή και γρήγορα αποφασίζει να τον εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο.

Τι κάνει ο Χρήστος; Κανονίζει ο Στέλιος να πάρει μετάθεση σε άλλη πόλη με τον αστυνόμο να μη πιστεύει σε αυτή την εξέλιξη. Πηγαίνει να βρει τον Χρήστο όμως εκείνος τον διώχνει χωρίς να του δώσει εξηγήσεις. Την επόμενη μέρα ο Χρήστος πάει με τη σειρά του να τον επισκεφτεί όμως στη θέση του βρίσκει τον έμπιστό του Αλέξανδρο.

Για όλες τις εξελίξεις από τη «Νύχτα» και τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να επισκεφτείτε το Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό