Αυτή η νύχτα μένει: Συμμαχούν Γιώργης και Αλέξανδρος – Νίτσα και Ζέτα καταρρέουν με τα νέα του δικηγόρου!

Αυτή η νύχτα μένει: Συμμαχούν Γιώργης και Αλέξανδρος – Νίτσα και Ζέτα καταρρέουν με τα νέα του δικηγόρου!

Εντυπωσιακή εκκίνηση έχει κάνει η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», με τα επόμενα επεισόδια να είναι καθηλωτικά.

Συγκεκριμένα, θα δούμε τον Στρατή και τη Ζέτα να φτάνουν παρέα στο ίδιο μαγαζί, με τη Διαμάντω και τη Νίτσα να μην μπορούν να το πιστέψουν.

Αυτό όπως είναι λογικό ραγίζει την καρδιά της Νίκης, ενώ την ίδια στιγμή ο Στέλιος πιέζει τον Χρήστο, προκειμένου να του αποκαλύψει γιατί ο Βαρδάρης είναι στο στόχαστρο του.

Η Εύη και η Φωτεινή πετυχαίνουν ένα… χτύπημα που κανείς δεν περιμένει, ενώ ο Γιώργης δεν πιστεύει στα μάτια του που βλέπει τον Αλέξανδρο στο δρόμο.

Τέλος θα δούμε τον Στρατή να πηγαίνει στο δωμάτιο της Ζέτας, την ώρα που εκείνη μαθαίνει κάτι σοκαριστικό και το τηλέφωνο της πέφτει από τα χέρια.

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Στο πλευρό της Ζέτας η Νίτσας!

Οι εξελίξεις ωστόσο δε σταματούν εδώ, αφού η Εύη και η Φωτεινή, αποφασίζουν να ανοίξουν το κλειδωμένο δωμάτιο, κάτι που κοστίζει στον Χρήστος.

Άμεσα τρέχουν στο σπίτι της γιαγιάς Βρεττώς, που προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει.

Από κει και πέρα, η συνάντηση που είχε ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος οδηγεί σε μία συμμαχία που κανείς δεν περίμενε.

Η Νίτσα από την άλλη δίνει τη ψυχή της στη Ζέτα, που στο άκουσμα των όσων λέει ο δικηγόρος της καταρρέει, ενώ ο Γιώργης την περιμένει πικραμένος.

Για περισσότερα νέα από τη σειρά του Alpha, μπορείτε πάντα να τσεκάρετε το mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό