Αυτή η νύχτα μένει: Τέλος Ζέτα και Στρατής – Αυτό είναι το μέλλον του ζευγαριού

Αυτή η νύχτα μένει: Τέλος Ζέτα και Στρατής – Αυτό είναι το μέλλον του ζευγαριού

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται στη συνέχεια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» με την Ζέτα να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Με την τηλεθέαση να παραμένει σε υψηλά επίπεδα, οι τηλεθεατές δείχνουν καθημερινά το ενδιαφέρον τους για την ιστορία του Alpha από το Αγρίνιο.

Μάλιστα, τα όσα πρόκειται να γίνουν στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να συναρπάσουν ακόμα περισσότερο!

Η απόφαση της Ζέτας και του Στρατή να γίνουν ζευγάρι πάρθηκε από κοινού υπό τον όρο πως θα τεθούν ανάμεσα τους κάποια όρια που δεν θα ξεπερνιούνται προκειμένου να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις άνευ λόγου.

Όπως θα δούμε όμως στη συνέχεια τα πάντα θα ανατραπούν όταν μια σύγκρουση ανάμεσα στη Ζέτα και τη Νίτσα θα οδηγήσει σε μια σημαντική αποκάλυψη.

Ο Στρατής πέφτει από τα σύννεφα με όσα ακούει για τη Ζέτα και αποφασίζει να αλλάξει στάση απέναντι της.

Η Διαμάντω όμως τον συμβουλεύει να αφήσει κάθε αρνητική σκέψη και να ζήσει τον έρωτα του με τη νεαρή κοπέλα χωρίς εμπόδια.

Την ίδια στιγμή, η αποκάλυψη της Νίτσας έχει βυθίσει τη Ζέτα στην απελπισία και τον Στρατή στο αδιέξοδο, κάτι που θα οδηγήσει τη σχέση τους σε τέλμα.

Έτσι, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, θα έρθει ο χωρισμός ανάμεσα τους.

Για όλες τις εξελίξεις από τη σειρά Αυτή η νύχτα μένει και τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να επισκεφτείτε το Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό