Αυτή η νύχτα μένει: Ξανά μαζί Νίτσα και Ζέτα – Η Βάσω διψά για εκδίκηση

Αυτή η νύχτα μένει: Ξανά μαζί Νίτσα και Ζέτα – Η Βάσω διψά για εκδίκηση

Πολυεπίπεδες εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στο σήριαλ «Αυτή η νύχτα μένει» του ALPHA, που θα δημιουργήσουν άλλα δεδομένα.

Ήδη διαβάσατε στο Sportime, για τη Φωτεινή που βρίσκει το όπλο της δολοφονίας του Νώντα, αλλά και για το πώς ο Χρήστος σκοτώνει τη Μαρίνα.

Παρακάτω θα μάθετε τη συνέχεια η οποία είναι ακόμη πιο συγκλονιστική.

Επεισόδιο 26:

Η πρόταση του Στρατή στον Παπαδόπουλο, δεν τον κρατάει μακριά από τον Χρήστο που ψάχνει συμμαχίες. Η Φωτεινή για μία ακόμα φορά, συγκρούεται με την Εύη και θυσιάζεται για τον πατέρα της.

Η φιλία της Ζέτας και της Νίτσας ξαναδυναμώνει, ενώ η σχέση της με τον Στρατή φτάνει σε αδιέξοδο. Ο φόνος του Νώντα σκιάζει σαν φάντασμα το παρελθόν τους. Όμως προσπαθούν…

Η Μυρτώ κάνει ένα βήμα να πει την αλήθεια στον Μανωλάκη. Ο Μίλτος από την άλλη αρχίζει να χάνει τον έλεγχο, ενώ ο Στέλιος βλέπει και τις τελευταίες ελπίδες του να παραμείνει στη θέση του να χάνονται.

Ενώ η Βάσω φτάνει σε μια παράτολμη κίνηση για να εκδικηθεί μια ζωή, το δυστύχημα της Μαρίνας συνεχίζει να στοιχειώνει την οικογένεια του Χρήστου κι όταν η Φωτεινή θα αναλάβει δράση με τον Αλέξανδρο, θα μάθει εκείνο που δεν έπρεπε να μαθευτεί.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό