Αυτή η νύχτα: Ο Στρατής αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη πρόκληση

Αυτή η νύχτα: Ο Στρατής αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη πρόκληση

Συναρπαστικές είναι οι εξελίξεις που φέρνει η νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» στη συνέχειά της.

Όπως έχετε ήδη διαβάσει στο Sportime ο Χρήστος με την Εύη τσακώνονται άγρια για έναν σοβαρό λόγο. Οι τσακωμοί δε πρόκειται να σταματήσουν στη σειρά την ώρα που βλέπουμε νέους έρωτας να γεννιούνται και να ανθίζουν παρά όλα τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν.

Τι πρόκειται να δούμε όμως στα επόμενα επεισόδια;

Την ώρα που ο Χρήστος ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη που θα σοκάρει την οικογένειά του και θα καθορίσει το μέλλον τους, στα χέρια του έχει πλέον νέες πληροφορίες για τον Στρατή που μπορεί να τις αξιοποιήσει όπως θέλει.

Ο Στέλιος παράλληλα προσπαθεί να εντοπίσει τον Χρήστο έτσι ώστε να του ανακοινώσει τη σύλληψη. Ο Μίλτος καταφεύγει στο σπίτι του Γιώργη όπου εκεί ο Γιώργης περιποιείται τις πληγές του.

Όλες οι ιστορίες που βλέπουμε σύντομα θα αποκαλύψουν ποιο είναι το κοινό που τις ενώνει. Ο Στρατής στο μεταξύ πρόκειται να περάσει από τη μεγαλύτερη δοκιμασία και τη μεγαλύτερη πρόκληση που του έχει τύχει μέχρι τώρα. Ο ασφυκτικός κλοιός που του έχει στήσει γύρω του ο Αλέξανδρος όλο και στενεύει ενώ τα πάντα οδηγούν πίσω στη Μαρίνα. Όλοι στο μαγαζί αγωνιούν για το τι κατάληξη θα έχουν όλα αυτά.

Για όλες τις εξελίξεις από τη «Νύχτα»και τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να επισκεφτείτε το Mediatime.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό