Αυτοκτόνησε 20χρονος στην Καβάλα, βρέθηκε κρεμασμένος με σεντόνι σε ένα δέντρο

Αυτοκτόνησε 20χρονος στην Καβάλα, βρέθηκε κρεμασμένος με σεντόνι σε ένα δέντρο

Σοκ προκάλεσε το πρωί της Δευτέρας η είδηση της αυτοκτονίας ενός 20χρονου φιλοξενούμενου στη Δομή Προσφύγων που βρίσκεται εντός του πρώην στρατοπέδου Ασημακοπούλου στην Καβάλα.
Πρόκειται για έναν 20χρονο από την Ερυθραία, ο οποίος ζούσε στη Δομή τους τελευταίους επτά περίπου μήνες. Ο νεαρός αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του και κρεμάστηκε από ένα δέντρο, χρησιμοποιώντας, αντί για σχοινί, ένα σεντόνι.

Σύμφωνα με το kavalapost.gr, ο νεαρός αυτόχειρας ήταν, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπευθύνων λειτουργίας της Δομής, «ένα χαμογελαστό παιδί, συνεργάσιμος, που βοηθούσε τους πάντες, φιλότιμος και πάντα έδειχνε χαρούμενος». Έτσι, η απόφασή του να θέσει τέλος στη ζωή του, εξέπληξε τους πάντες εντός του Camp.

Ο 20χρονος είχε δηλώσει Χριστιανός στο θρήσκευμα, εργάζονταν, ενώ είχε έτοιμα τα χαρτιά του για να αναχωρήσει για το Βέλγιο στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο νεαρός προέβη στην αυτοχειρία σε χώρο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην εκκλησία που υπάρχει εντός του πρώην στρατοπέδου Ασημακοπούλου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό