Αυτός είναι ο 46χρονος που κατηγορείται για το βιασμό της κόρης της συζύγου του στο Ηράκλειο

Αυτός είναι ο 46χρονος που κατηγορείται για το βιασμό της κόρης της συζύγου του στο Ηράκλειο

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 46χρονου που κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της 13χρονης κόρης της συζύγου του, υπόθεση που συγκλόνισε πριν από μερικές μέρες το πανελλήνιο.

Πρόκειται για τον Γιακουμάκη Εμμανουήλ του Μιχαήλ και της Μαρίας που γεννήθηκε το 1976 στο  Ηράκλειο

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με το Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου  τηλεφωνικά στους αριθμούς 2810-722232 και 2810-722236 , για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 05-11-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό