Αυτός είναι ο 25χρονος που παραδόθηκε στις Αρχές για τη δολοφονία του Άλκη

Αυτός είναι ο 25χρονος που παραδόθηκε στις Αρχές για τη δολοφονία του Άλκη

Ο 25χρονος Αλέξανδρος Βελαλόπουλος, επονομαζόμενος και «Αθηναίος», είναι ο λογιζόμενος από τις Αρχές ως σκληρός χούλιγκαν της θύρας 4 του ΠΑΟΚ, ο οποίος παρουσιάστηκε μαζί με τον συνήγορό του στην ανακρίτρια, για την εμπλοκή του στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί εκτέλεσαν το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βελαλόπουλος, ο οποίος κατοικεί σε περιοχή της Αθήνας, ζούσε τον προηγούμενο χρόνο στη Θεσσαλονίκη, όπου και εργαζόταν ως ντελιβεράς. Κατά συνέπεια, απομακρύνεται το σενάριο ο 25χρονος να ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη, μόνο και μόνο για να συμμετάσχει στην «παγανιά θανάτου», με θύμα τον άτυχο Άλκη.

Αμέσως μετά τη φονική επίθεση σε βάρος του Άλκη, ο 25χρονος εξαφανίστηκε και βρήκε «καταφύγιο» σε σπίτι φίλων του. Οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση, φέρονται να είχαν φτάσει στα «ίχνη» του, έχοντας εντοπίσει το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου.

Ο ίδιος ωστόσο «πρόλαβε» και παραδόθηκε στις ανακριτικές αρχές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί επικοινωνία με τη μητέρα του, Βαλεντίνα, η οποία του ζήτησε να εμφανιστεί και να παραδοθεί.

Ο «Αθηναίος», όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν, είναι «καθαρός», δεν έχει συλληφθεί ποτέ, ούτε καν προσαχθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βελαλόπουλος έχει σπίτι και στην Τήνο, όπου χθες πραγματοποιήθηκε έφοδος της Αστυνομίας.

Πηγή: protothema.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό