Αυτός είναι ο Πολωνός που σκότωσε τον 7χρονο στην Κυψέλη

Αυτός είναι ο Πολωνός που σκότωσε τον 7χρονο στην Κυψέλη

Σοκάρει η κατάθεση του Πολωνού συντρόφου της μητέρας του 7χρονου Αντρέα, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2017 μέσα στο σπίτι του στην Κυψέλη, και το ζευγάρι έκρυβε τη σορό του επί πέντε χρόνια.

«Του έβαλα μονωτική ταινία στο στόμα και του έκλεισα παράλληλα τη μύτη με τα χέρια μου, γιατί ήθελα να το συνετίσω, επειδή έκανε συνεχώς αταξίες. Του έβαλα την ταινία και τον άφησα. Ήθελα να μην μιλάει. Θα την έβγαζα όταν θα καθόταν φρόνιμα. Μόλις κατάλαβα ότι ήταν νεκρό το παιδί έφτιαξα ένα πρόχειρο “τάφο” με τούβλα στο δώμα. Όταν αργότερα μάς έκαναν έξωση από το διαμέρισμα έβαλα τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη και τα είχα μαζί μου όπου και αν πήγαινα, αφού για ένα διάστημα ήμουν άστεγος», είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το MEGA, στο οποίο προβλήθηκε η φωτογραφία του 33χρονου Πολωνού. Να σημειωθεί ότι η γυναίκα που είναι δίπλα του στη φωτογραφία, δεν είναι η μητέρα του Αντρέα.

 

Όπως είπε, έσπασε με κομπρεσέρ το σημείο όπου είχε θάψει τον 7χρονο Ανδρέα στην ταράτσα του σπιτιού, και περιέγραψε πώς έβαλε τα οστά του παιδιού σε εργαλειοθήκη και την έκλεισε με κλειδαριά.
Συγκεκριμένα, ο 35χρονος είπε στους αστυνομικούς πως: «Έσπασα τον τάφο με ένα κομπρεσέρ και στην συνέχεια τον έβαλα σε μία εργαλειοθήκη. Δεν μπόρεσα να δω σε τι κατάσταση ήταν ο Ανδρέας γιατί το σώμα του το είχα τυλίξει σε υφάσματα. Την εργαλειοθήκη αυτή την είχα κλειδωμένη με μία κλειδαριά και τον έπαιρνα μαζί μου όπου και να πήγαινα. Όσο ήμουν άστεγος πάλι τον είχα μαζί μου».

 

«Δεν είδα τίποτα»

Στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, η 29χρονη μητέρα προσπάθησε να αποποιηθεί των ευθυνών της, χωρίς όμως να πείσει.

«Είχε βάλει το παιδί τιμωρία. Εγώ δεν είδα τίποτα εκείνο το βράδυ. Δεν κατάλαβα τι έγινε γιατί εκείνη τη στιγμή έπαιζα στον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή. Δεν είδα καμία μονωτική ταινία, δεν ξέρω τι έγινε» τόνισε.

Από την πλευρά του ο 33χρονος Πολωνός, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το παιδί έκανε φασαρία. Το φίμωσα με την μονωτική ταινία για να το κάνω να σωπάσει. Έγινε καταλάθος. Μετά φοβήθηκα να το πω».

«Λέει ψέματα η μητέρα. Ήταν παρούσα τη στιγμή που το παιδί της έχανε τη ζωή του από ασφυξία που της προκάλεσε ο 33χρονος» επισημαίνουν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ οι ίδιες αστυνομικές πηγές.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό