Χαμηλά τη μπάλα ο Μπαχαρίδης: «Ακόμα δεν τελείωσε τίποτα, έχουμε έναν τελικό με την Προσοτσάνη»

Χαμηλά τη μπάλα ο Μπαχαρίδης: «Ακόμα δεν τελείωσε τίποτα, έχουμε έναν τελικό με την Προσοτσάνη»

Δηλώσεις στο ThrakiSportS και τον Δημήτρη Μπακιρτζή παραχώρησε μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης του Πανθρακικού μέσα στον Άρη Πετεινού ο έμπειρος τεχνικός Νίκος Μπαχαρίδης.

Ευχαρίστησε τόσο τον κόσμο που βρέθηκε στην Ξάνθη παρά την πολύ ζέστη για να στηρίξει στην ομάδα, όσο και τον Άρη Πετεινού για την εξαιρετική φιλοξενία.

Για την αναμέτρηση σχολίασε ότι η νίκη του Πανθρακικού ήταν απόλυτα δίκαιη, με την ομάδα της Κομοτηνής να φτάσει κοντά στην άνοδο, ωστόσο τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα καθώς μένει ακόμα ένα παιχνίδι με την Προσοτσάνη στο ΔΑΚ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για την αναμέτρηση: «Δεν τελείωσε τίποτα, έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι. Σήμερα είμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο και κερδίσαμε δίκαια. Στις τελευταίες αναμετρήσεις δεν κάνουν πολλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά δικαιολογείται λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών κάθε Κυριακή και Τετάρτη. Έχουμε ακόμα έναν τελικό με την Προσοτσάνη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Πετεινού για την άψογη φιλοξενία».

Για τον κόσμο που βρέθηκε στην Ξάνθη για να στηρίξει την ομάδα: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο και την αμέριστη συμπαράσταση στην ομάδα και να πω ότι τους περιμένουμε την Κυριακή στο ΔΑΚ για να πανηγυρίσουμε την άνοδο».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό