Χαμός με τους Ράδιο Αρβύλα – Πρώτο trend η υπόθεση Παναγιωτόπουλου

Χαμός με τους Ράδιο Αρβύλα – Πρώτο trend η υπόθεση Παναγιωτόπουλου

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποτελεί παρελθόν από την τηλεοπτική εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, όπως ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης το βράδυ της Δευτέρας, 13.12.2021.

Από την ώρα που είχε σκάσει η είδηση επικρατούσε ένας αναβρασμός στους Ράδιο Αρβύλα. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται πως διέρρευσε βίντεο σε ιστοσελίδα πορνό, με πρωταγωνιστές τον ίδιο και πρώην σύντροφό του χωρίς τη συγκατάθεσή της. Τα όσα είπε ο Κανάκης έμοιαζαν «μικρά» μπροστά στο γεγονός.

Μέσω Instagram έγινε γνωστό ένα ζήτημα που κανονικά έπρεπε να είναι γνωστό από την πρώτη κιόλας στιγμή. Η καταγγελία έγινε το 2018 στην αστυνομία όπως και η μηνυτήρια αναφορά, όμως έπρεπε να φτάσουμε στο απροχώρητο για να γίνει το αυτονόητο. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχασε τη θέση του στην εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1, εξαιτίας… «revenge porn».

 

Ράδιο Αρβύλα: Τι έχει συμβεί

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, Ο εκ των συμπαρουσιαστών του Αντώνη Κανάκη στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα που σημειώνει πολύ υψηλή τηλεθέαση, Στάθης Παναγιωτόπουλος, φέρεται να έχει διαρρεύσει φωτογραφίες και βίντεο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού υλικού με πρώην σύντροφό του. Αυτή η ιστορία «τρέχει» από το 2018, η πρώτη δικάσιμος ήταν τον Σεπτέμβριο και η επόμενη τον Φεβρουάριο του 2022. Μην ψάχνετε το γιατί. Εξαιτίας του χωρισμού τους; Από χούι; Για λόγους εκδίκησης; Δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

 

Τι απάντησε έδωσε ο Αντώνης Κανάκης !;

Σοκαρισμένος, συντετριμμένος και ξαφνιασμένος παρουσιάστηκε ο Αντώνης Κανάκης στο ξεκίνημα της εκπομπής. Αναφέρθηκε σε μια απίστευτη, παράξενη και πολύ άσχημη μέρα για το Ράδιο Αρβύλα. Παρέα με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας τους με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την πλήρη στήριξη στην κοπέλα για όσα έχουν συμβεί, Θυμό και έκπληξη μετέφεραν.

Γεγονός είναι πως αυτή ήταν η πρέπουσα στάση. Συγγνώμη, έντιμη παραδοχή των γεγονότων χωρίς τεκμήριο αθωότητας και άλλες σάχλες και απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Το σωστό με το ηθικό όμως χωρίζει μία λεπτή γραμμή.

Το μαυροφορεμένο πάνελ και οι δακρύβρεχτες κουβέντες δεν αρκούν πάντα για να φέρουν στα ίσια την κοινή γνώμη. Ένα ολόκληρο team εδώ και 14 χρόνια ψάχνει τρόπους για να χλευάσει και να επικρίνει όσα δημόσια προβάλλονται. Ο ίδιος ο Αντώνης Κανάκης κουνάει το δάκτυλο, μονολογεί και καυτηριάζει τα όσα λέγονται και ακούγονται. Έχει ξεφύγει εδώ και καιρό από τη σάτιρα. Πολλές εκπομπές των Ράδιο Αρβύλα έμοιαζε με ζωντανές καταγγελίες του κεντρικού παρουσιαστή με τους υπόλοιπους τρεις να συμφωνούν κουνώντας τα κεφάλια τους σαν άλλα λούτρινα σκυλιά από αυτά που πωλούνταν κάποτε στα φανάρια.

Το πλήρωμα του χρόνου όμως τα έφερε έτσι που τα τσακάλια του Ράδιο Αρβύλα την έπαθαν κάτω από τη μύτη τους. Μέσα στο ίδιο τους το «σπίτι» έγινε μια ανεπανόρθωτη ζημιά. Δεν μπόρεσαν να ανακαλύψουν και να εκθέσουν μια κατάσταση πριν τους εκθέσει η ίδια.

SportTime

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό