Χολαργός: Ο ταγματάρχης μου είπε «θέλω να κάνουμε σεξ», λέει ο 15χρονος

Χολαργός: Ο ταγματάρχης μου είπε «θέλω να κάνουμε σεξ», λέει ο 15χρονος

Τι είπε ο 15χρονος στους αστυνομικούς:

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης με τον ταγματάρχη του Στρατού Ξηράς, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία 15χρονου για σεξουαλική επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος που κατήγγειλε το συμβάν, βρίσκονταν στο λεωφορείο όταν τον πλησίασε ο Ταγματάρχης κι άρχισε να του μιλάει.

Ο ανήλικος, όπως ανέφερε, δεν έδωσε σημασία στα λόγια με σεξουαλικό περιεχόμενο του 38χρονου και του ζήτησε να σταματήσει να τον ενοχλεί.

Ωστόσο ο αξιωματικός δεν πτοήθηκε κι όπως αποκάλυψε το νεαρό αγόρι, του έδειξε και ημίγυμνες φωτογραφίες του.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο 15χρονος κατέβηκε από το λεωφορείο και περπατώντας, κατευθύνθηκε προς το χώρο που προπονείται στην πυγμαχία. Τότε ο Ταγματάρχης τον ακολούθησε.

 Στην αρχή του μιλούσε από απόσταση λίγων μέτρων, ενώ όταν τον πλησίασε ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Ταγματάρχης: Θέλω να κάνουμε σεξ

15χρονος: Τί λες μωρέ… Φύγε από εδώ… Είμαι 15 ετών.

Ταγματάρχης: Και τι μ΄ αυτό…  Δεν πειράζει.

Παρά τις αλλεπάλληλες αρνήσεις του ανήλικου, ο Ταγματάρχης συνέχιζε τη σεξουαλική παρενόχληση. Κι έτσι, όπως κατέθεσε ο 15χρονος, ο αξιωματικός αποπειράθηκε να τον θωπεύσει.

Η αντίδραση του ανήλικου ήταν άμεση, καθώς τον έσπρωξε.

Τότε, ο 38χρονος σάστισε και το έβαλε στα πόδια.

Ο 15χρονος ξεκίνησε να τον κυνηγάει και λίγα μέτρα πιο κάτω κατάφερε να τον ακινητοποιήσει. Ο Ταγματάρχης στην προσπάθεια του να προκαλέσει σύγχυση έβαλε τις φωνές.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία κι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σημείο προσήγαγαν τον ανώτερο αξιωματικό.

Πηγή: in.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό