Χρήστος Δάντης: Έξαλλος με τα επικριτικά σχόλια για τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Χρήστος Δάντης: Έξαλλος με τα επικριτικά σχόλια για τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην τραπ μουσική αλλά και σε όσα ακούγονται για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τη σύντροφό του.

«Ακούω και τραπ κι ανατολίτικη μουσική και τη μουσική όλου του κόσμου. Στη δική μας εποχή ήταν καλύτερα και τα λοιπά… όχι τα ίδια ήταν. Ακούγαμε κι εμείς τις ύβρεις στα τραγούδια και τραγούδια που μιλούσαν για ναρκωτικά, σκοτωμούς, δολοφονίες κι αυτοκτονίες. Είχαμε κι εμείς», δήλωσε αρχικά.

Φανερά ενοχλημένος με τα σχόλια που γίνονται για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, ανέφερε: «Στην αρχή ναι με ενοχλούσαν τα σχόλια. Μετά σκέφτηκα ένα ρητό που λέει της κοντής τσ@@@ς, της φταίνε οι τρίχες και το ξεπέρασα».

Με τη σειρά της, η Ασημίνα Χατζηανδρέου σχολίασε την πρεμιέρα του αγαπημένου της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο των βορείων προαστίων.

«Ο Χρήστος ήταν αγχωμένος και εγώ άφησα δύο προπονήσεις, για να τον βοηθήσω» είπε αρχικά.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το αν παίζουν μαζί ποδόσφαιρο: «Ο Χρήστος δεν θα αθληθεί ποτέ, τον παρακαλάω να βγάλει το σκύλο βόλτα, γιατί βαριέται».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο συμμετοχής της στο Survivor All Star, τόνισε πως είναι δύσκολο να μπει ξανά στο ριάλιτι, καθώς της έλειπαν οι γονείς της. «Το οικονομικό είναι ένα κριτήριο για να πας κάπου. Δεν ήμουν το πορτοφόλι του Δάντη, όπως λένε πολλοί. Κυκλοφορούσα με 5 ευρώ στο πορτοφόλι μου», κατέληξε η ίδια.

Πηγή: in.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό